притисни ентер »

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Четири месеци затвор за шлаканица на францускиот претседател

Четири месеци затвор за шлаканица на францускиот претседател

Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со умисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Четири месеци затвор за шлаканица на францускиот претседател

Четири месеци затвор за шлаканица на францускиот претседател

Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со умисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Французинот кој го „заплеска“ Макрон експресно осуден на четири месеци затвор

Французинот кој го „заплеска“ Макрон експресно осуден на четири месеци затвор

Француски суд денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон , на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Судот во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон на четири месеци затвор. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но тој им рекол на истражните органи дека не го сторил тоа со предумисла, пренесува „Ројтерс“. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци,

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Судот во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон на четири месеци затвор. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но тој им рекол на истражните органи дека не го сторил тоа со предумисла, пренесува „Ројтерс“. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци,

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Судот во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон на четири месеци затвор. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но тој им рекол на истражните органи дека не го сторил тоа со предумисла, пренесува „Ројтерс“. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци,

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон во брза постапка осуден на четири месеци затвор

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон во брза постапка осуден на четири месеци затвор

Француски суд во брза постапка денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Обвинителството бара 18 месеци затвор за Французот, кој го удри Макрон

Обвинителството бара 18 месеци затвор за Французот, кој го удри Макрон

Таа шлаканица, „целосно неприфатлива“, „е намерно насилство“, рече портпаролот на Министерството. Тарел е обвинет за напад на јавен службеник, за што може да добие максимум три години затвор и парична казна од 45.000 евра. Нападот врз Макрон ја шокираше Франција и беше осуден од сите политички партии. Макрон рече дека станува збор за изолиран инцидент

Еве каква казна доби Французинот кој му удри шлаканица на Макрон

Еве каква казна доби Французинот кој му удри шлаканица на Макрон

Еве каква казна доби Французинот кој му удри шлаканица на Макрон Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла

Французинот кој го „заплеска“ Макрон експресно осуден на четири месеци затвор

Французинот кој го „заплеска“ Макрон експресно осуден на четири месеци затвор

Француски суд денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон , на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Француската полиција го претресла домот на  Демијан Тарел човекот кој го удри претседателот Емануел Макрон, еве што се пронајде

Француската полиција го претресла домот на Демијан Тарел човекот кој го удри претседателот Емануел Макрон, еве што се пронајде

Француската полиција го претресла домот на  Демијан Тарел, човекот кој го удри претседателот Емануел Макрон. Тарел живеел со својата мајка, а во куќата пронашле оружје, советско знаме, примерок од книгата на Хитлер, „Мојата борба” и воени игри. Тарел, судејќи по фотографиите на неговиот профил на Инстаграм, бил вљубеник во средновековната историја,

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Французинот кој му удри шлаканица на Макрон осуден на четири месеци затвор

Суд во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон, на четири месеци затвор, јави телевизијата БФМ. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но им рече на истражителите дека не го сторил тоа со предумисла. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци, а судиите

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Затворска казна за Французинот што му удри шлаканица на Макрон

Судот во Франција денеска го осуди 28-годишниот Дамиен Тарел, кој во вторникот му удри шлаканица на претседателот Емануел Макрон на четири месеци затвор. Тарел претходно призна дека го удрил Макрон, но тој им рекол на истражните органи дека не го сторил тоа со предумисла, пренесува „Ројтерс“. Обвинителството побара Тарел да биде осуден на 18 месеци,