Фотографии во кои ќе уживате: Pitti Uomo во Фиренца е зенитот на машкиот моден свет

Фиренца, инаку градот кој дише во духот на уметноста, деновиве е зенитот на машкиот моден свет. Периодов тука се одржува традиционалниот и престижен саем на машка мода, Pitti Uomo, што е сериозен предизвик овде да допатуваат најдотераните мажи од целиот свет. Романтичните улички низ градот се исполнети со шармот и елеганцијата на најстилизиранте мажи,