притисни ентер »

ФОТО: Принцот Чарлс го „претвори“ во принц на китовите

ФОТО: Принцот Чарлс го „претвори“ во принц на китовите

Американскиот претседател Доналд Трамп кој обожава да твитува, направи голема грешка поради која му се смее целата Твитер заедница, но и целиот свет. Имено, Трамп објави дека имал средба со Чарлс, принцот од Велс, но додаде уште една буква, па испадна дека имал средба со принцот на китовите. Тој наместо да напише дека имал средба со принцот на Велс

Нов гаф на Трамп: Принцот Чарлс го „претвори“ во принц на китовите

Нов гаф на Трамп: Принцот Чарлс го „претвори“ во принц на китовите

Американскиот претседател Доналд Трамп кој обожава да твитува, направи голема грешка поради која му се смее целата Твитер заедница, но и целиот свет. Имено, Трамп објави дека имал средба со Чарлс, принцот од Велс, но додаде уште една буква, па испадна дека имал средба со принцот на китовите. Тој наместо да напише дека имал средба со принцот на Велс

Нов гаф на Трамп: Принцот Чарл го „претвори“ во принц на китовите

Нов гаф на Трамп: Принцот Чарл го „претвори“ во принц на китовите

Американскиот претседател Доналд Трамп кој обожава да твитува, направи голема грешка поради која му се смее целата Твитер заедница, но и целиот свет. Имено, Трамп објави дека имал средба со Чарлс, принцот од Велс, но додаде уште една буква, па испадна дека имал средба со принцот на китовите. Тој наместо да напише дека имал средба со принцот на Велс

Трамп се пофали дека се сретнал со Чарлс, „Принцот на китовите“

Трамп се пофали дека се сретнал со Чарлс, „Принцот на китовите“

Веднаш по посетата на Обединетото Кралство преполна со гафови (меѓу другото, Трамп со кралицата се поздрави со тупаница, а Меланија пропушти да го изведе стандардниот женски поклон), американскиот претседател Доналд Трамп го збогати списокот, нарекувајќи го принцот Чарлс „Принц на китовите“. Додека вчераутро се фалеше дека запознавал лидери за време

Tрамп го нарече принцот Чарлс – Принц на китовите

Tрамп го нарече принцот Чарлс – Принц на китовите

Американскиот претседател Доналд Трамп предизвика лавина од шеги откако напиша дека се сретнал со „Принцот на китовите”, наместо со принцот од Велс. На Твитер, шефот на државата сакаше да објасни дека разговарал со Принцот од Велс-Чарлс за време на неговата државна посета на Велика Британија. Но, заради една буква повеќе се покажа дека го видел принцот