ЈАРЕЦ – НЕ мачи се да го понижуваш, тој е подготвен да стане од пепелта за правда и дигнитет!

Пред сè Јарецот сака емоционална безбедност, но во секое време, финансиска. Тој е добар со пари, но не мора да има многу пари. Тој само сака да се осигура дека има доволно пари за да може да живее нормално и тоа е доволно за тој да биде среќен и задоволен во животот. Сепак, Јарецот ќе ви ја даде својата љубов, срце и душа кога е сигурен дека може да