притисни ентер »

Мицкоски бара лидерска средба со состојбата со Бугарија

Мицкоски бара лидерска средба со состојбата со Бугарија

Embedded video for Мицкоски бара лидерска средба со состојбата со Бугарија Лидерски средби на релевантните партии за клучните политички прашања бара претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Првата точа на лидерски состанок Мицкоски бара да бидат преговорите со Бугарија. Мицкоски ја слушнал идејата за заедничка историја која може да произлезе

Мицкоски останува на ставот дека Софија нуди нов договор, бара лидерска средба

Мицкоски останува на ставот дека Софија нуди нов договор, бара лидерска средба

И покрај демантите од министерот за надворешни Османи и премиерот Заев, за Мицкоски е чудно зошто досега никој од бугарска страна не го демантирал за тоа. Бара лидерска средба на која ќе се разговара за проблемот со Бугарија. Во однос на работата на македонско-бугарската комисија за пееглање на историските разлики, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вели не може

ВИДЕО: Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

ВИДЕО: Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ги повика лидерите на релевантните политички партии во земјава на нова лидерска средба за да разговараат, како што рече, за сериозни прашања. – Сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. Еве, ја користам оваа прилика да ги повикам лидерите на релевантните политички партии, не зборам

Мицкоски повика на лидерска средба

Мицкоски повика на лидерска средба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика лидерите на релевантните политички партии, да седнат и да разговараат отворено за прашањето кое што денеска е актуелно, а тоа се преговорите со нашиот источен сосед Бугарија. Тој смета дека вакви сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. – Како политичар не верувам дека нашиот источен

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика лидерите на релевантните политички партии, да седнат и да разговараат отворено за прашањето кое што денеска е актуелно, а тоа се преговорите со нашиот источен сосед Бугарија. Тој смета дека вакви сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. „Како политичар не верувам дека нашиот источен

Мицкоски повика на лидерска средба ЗА АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

Мицкоски повика на лидерска средба ЗА АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

По денешната прес конференција, на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, му беа поставени неколку прашања во однос на актуелната состојба со Македонија и Бугарија. Откако тој обелодени скандал во телевизиско интервју, денес беше прашан дали имал комуникација со Бујар Османи поврзано со преговорите со источниот сосед? „Видете, како политичка партија

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика лидерите на релевантните политички партии, да седнат и да разговараат отворено за прашањето кое што денеска е актуелно, а тоа се преговорите со нашиот источен сосед Бугарија. Тој смета дека вакви сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. „Како политичар не верувам дека нашиот источен

Мицкоски повика на лидерска средба ЗА АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

Мицкоски повика на лидерска средба ЗА АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

По денешната прес конференција, на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, му беа поставени неколку прашања во однос на актуелната состојба со Македонија и Бугарија. Откако тој обелодени скандал во телевизиско интервју, денес беше прашан дали имал комуникација со Бујар Османи поврзано со преговорите со источниот сосед? „Видете, како политичка партија

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика лидерите на релевантните политички партии, да седнат и да разговараат отворено за прашањето кое што денеска е актуелно, а тоа се преговорите со нашиот источен сосед Бугарија. Тој смета дека вакви сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. „Како политичар не верувам дека нашиот источен

ВИДЕО: Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

ВИДЕО: Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ги повика лидерите на релевантните политички партии во земјава на нова лидерска средба за да разговараат, како што рече, за сериозни прашања. – Сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. Еве, ја користам оваа прилика да ги повикам лидерите на релевантните политички партии, не зборам

Мицкоски: Лидерска средба за преговорите со Бугарија

Мицкоски: Лидерска средба за преговорите со Бугарија

- Не верувам дека Бугарија ќе ја блокира Македонија во европскиот интегративен процес и повикувам тоа да не се случи, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Сепак побара лидерска средба на релевантните политички партии за преговорите што се водат со источниот сосед, бидејќи овие прашања не се решаваат преку телефон. Освен за Бугарија, лидерски

Мицкоски: Лидерска средба за преговорите со Бугарија

Мицкоски: Лидерска средба за преговорите со Бугарија

- Не верувам дека Бугарија ќе ја блокира Македонија во европскиот интегративен процес и повикувам тоа да не се случи, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Сепак побара лидерска средба на релевантните политички партии за преговорите што се водат со источниот сосед, бидејќи овие прашања не се решаваат преку телефон. Освен за Бугарија, лидерски

Мицкоски: ФРОДЕМ преминува во ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски: ФРОДЕМ преминува во ВМРО-ДПМНЕ

Препознавајќи ги политиките на новото раководство, а потребите на новото време за обединување на опозицискиот фронт ФРОДЕМ одлучи во иднина да дејствува во рамките на структурите на ВМРО-ДПМНЕ како политичка партија.     Јас сум исклучително среќен што изминативе неколку недели можевме искрено, пријателски, братски да поразговараме за проблемите кои

Мицкоски бара лидерска средба за проблемот со Бугарија

Мицкоски бара лидерска средба за проблемот со Бугарија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција ги повика лидерите на политичките партии на лидерска средба за да разговараат „за проблемите со нашиот источен сосед“ Бугарија. „Не верувам дека Бугарија ќе ја блокира Македонија и ги охрабрувам тоа да не го направат“, изјави Мицкоски истакнувајќи дека како ВМРО-ДПМНЕ ги повикуваат

Мицкоски бара лидерски средби, не очекува дека Бугарија ќе не блокира, останува на изјавата дека Захариева побарала нов договор!

Мицкоски бара лидерски средби, не очекува дека Бугарија ќе не блокира, останува на изјавата дека Захариева побарала нов договор!

На денешната прес конференција на која го објави преминувањето на ФРОДЕМ во ВМРО-ДПМНЕ, Христјан Мицкоски беше прашан и за изјавата дека Захариева побарала од Бујар Османи нов договор, по што министерот за надворешни работи реагираше и побара од Мицкоски да му се јави телефонски. На прашањето во врска со ова, Мицкоски одговори: „ Видете, како политичка

Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

Мицкоски повикува на лидерска средба за разговорите со Бугарија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ги повика лидерите на релевантните политички партии во земјава на нова лидерска средба за да разговараат, како што рече, за сериозни прашања. – Сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. Еве, ја користам оваа прилика да ги повикам лидерите на релевантните политички партии, не зборам

Мицкоски: Повикуваме на лидерска средба за актуелните случувања на политичката сцена

Мицкоски: Повикуваме на лидерска средба за актуелните случувања на политичката сцена

Мицкоски: Повикуваме на лидерска средба за актуелните случувања на политичката сцена По денешната прес конференција, на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, му беа поставени неколку прашања во однос на актуелната состојба со Македонија и Бугарија. Откако тој обелодени скандал во телевизиско интервју, денес беше прашан дали имал комуникација со

Мицкоски останува на ставот дека Софија нуди нов договор, бара лидерска средба

Мицкоски останува на ставот дека Софија нуди нов договор, бара лидерска средба

Прес-конференцијата ја следеше Јана Јосифовска.. Кои се ставовите на лидерот на опозицијата за развојот на односите на реалција Скопје-Софија? По вашиот настап на телевизиско интервју, дали имавте комуникација со г-динот Османи поврзано со преговорите со источниот сосед? -Видете, како политичка партија прво имавме став по таа би рекол помалку несмасна

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

(Видео) Мицкоски повика на лидерска средба

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ги повика лидерите на релевантните политички партии, да седнат и да разговараат отворено за прашањето кое што денеска е актуелно, а тоа се преговорите со нашиот источен сосед Бугарија. Тој смета дека вакви сериозни прашања се решаваат на лидерска средба на маса. „Како политичар не верувам дека нашиот источен