притисни ентер »

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија и НАТО целосно ја прекинаа соработката на цивилна и воена линија, изјави заменик-шефот на руската дипломатија Александар Грушко во интервјуто за „Спутник“. „Самиот НАТО ги отфрли позитивните теми во разговорите со Русија. Тие не постојат. Засега нема сигнал дека НАТО го гледа излезот од овој ќорсокак “, истакна тој. Според зборовите на Грушко,

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија и НАТО целосно ја прекинаа соработката на цивилна и воена линија, изјави заменик-шефот на руската дипломатија Александар Грушко во интервјуто за „Спутник“. „Самиот НАТО ги отфрли позитивните теми во разговорите со Русија. Тие не постојат. Засега нема сигнал дека НАТО го гледа излезот од овој ќорсокак “, истакна тој. Според зборовите на Грушко,

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија целосно ја прекина соработката со НАТО

Русија и НАТО целосно ја прекинаа соработката на цивилна и воена линија, изјави заменик-шефот на руската дипломатија Александар Грушко во интервјуто за „Спутник“. „Самиот НАТО ги отфрли позитивните теми во разговорите со Русија. Тие не постојат. Засега нема сигнал дека НАТО го гледа излезот од овој ќорсокак “, истакна тој. Според зборовите на Грушко,

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Рускиот заменик министер за надворешни работи Александар Грушко денеска изјави дека Русија и НАТО во целост ја прекинаа цивилната и воената соработка. Тој додаде дека Алијансата отишла премногу далеку во ескалацијата на судирот со Русија. НАТО сам одби конструктивен разговор со Русија. Тој не постои. Засега нема сигнал дека НАТО гледа излез од овој

Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Рускиот заменик министер за надворешни работи Александар Грушко изјави дека Русија и НАТО во целост ја прекинаа цивилната и воената соработка. Тој додаде дека Алијансата отишла премногу далеку во ескалацијата на судирот со Русија. НАТО сам одби конструктивен разговор со Русија. Тој не постои. Засега нема сигнал дека НАТО гледа излез од овој ќор-сокак,

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Москва, 15 април 2019 (МИА) – Рускиот заменик министер за надворешни работи Александар Грушко изјави дека Русија и НАТО во целост ја прекинаа цивилната и воената соработка. Тој додаде дека Алијансата отишла премногу далеку во ескалацијата на судирот со Русија. - НАТО сам одби конструктивен разговор со Русија. Тој не постои. Засега нема сигнал дека

Москва: НАТО отиде предалеку, целосно ја прекинуваме соработката

Москва: НАТО отиде предалеку, целосно ја прекинуваме соработката

Русија и НАТО целосно ја прекинаа цивилната и воената соработка, изјави заменикот на рускиот шеф на дипломатијата Александар Грушко. Грушко оцени дека Алијансата отишла предалеку во ескалацијата на конфликтот со Русија. „НАТО самиот одби конструктивен разговор со Русија. Таков разговор не постои. Засега нема сигнали дека НАТО гледа излез од овој ќор-сокак“,

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Рускиот заменик министер за надворешни работи Александар Грушко денеска изјави дека Русија и НАТО во целост ја прекинаа цивилната и воената соработка. Тој додаде дека Алијансата отишла премногу далеку во ескалацијата на судирот со Русија. НАТО сам одби конструктивен разговор со Русија. Тој не постои. Засега нема сигнал дека НАТО гледа излез од овој

РУСИЈА МУ СВРТЕ ГРБ НА НАТО: Русија целосно ја пpекина соработката со Алијансата!

РУСИЈА МУ СВРТЕ ГРБ НА НАТО: Русија целосно ја пpекина соработката со Алијансата!

Русија и НАТО целосно ја пpекинаа цивилната и вoeнaтa соработка, изјави во интервју за Спутник заменикот на рускиот шеф за дипломатија Александар Грушко. „НАТО oдби кoнструктивен дијалог со Русија. За сега нема знак дека НАТО бара излез од оваа слепа улица“, нагласи тој. Според Грушко, Алијансата пpeтера во недоразбирањето со Русија. „Пaрaдокcaлно,

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Грушко: Русија во целост ја прекина соработката со НАТО

Рускиот заменик министер за надворешни работи Александар Грушко денеска изјави дека Русија и НАТО во целост ја прекинаа цивилната и воената соработка. Тој додаде дека Алијансата отишла премногу далеку во ескалацијата на судирот со Русија. НАТО сам одби конструктивен разговор со Русија. Тој не постои. Засега нема сигнал дека НАТО гледа излез од овој