Моралниот слом на едно општество

Нема влада што не ја следи крупна афера, која не била подложна на криминал, мито и корупција, која помалку, која повеќе. И безмалку сите паднале по скандали во чиј епицентар биле големи пари, евра или долари, милионски тендери, продажби на претпријатија, изградба на патишта, разубавување на Скопје (2014) и земање масни лични провизии. И со редовно,