притисни ентер »

Преку паушал до легален криминал

Преку паушал до легален криминал

Преку паушал до легален криминал Над 1.000.000 (еден милион) евра за чистење снег на 15 Целзиусови степени. Поточно 64.900.000,00 денари е договорот кој што Петре Шилегов го склучил со фирмата „Аполо Инженеринг“ за изнајмување на возила за чистење на снег на градските улици во Скопје во периодот од 15ти Ноември до 15ти Март за оваа и наредната зима