притисни ентер »

Конференција со над 150 светски лидери од 60 земји

Конференција со над 150 светски лидери од 60 земји

Во четврток ќе се одржи Women in Tech светска 24/7 конференција со над 150 светски лидери од 60 земји. Секој заинтересиран во технологија ќе може да ја проследи конференцијата на следниот линк: https://www.facebook.com/events/251476715959825/ .

WOMEN IN TECH Македонија најавува 24 часовна онлајн конференција со над 150 светски познати говорници од 60 земји!

WOMEN IN TECH Македонија најавува 24 часовна онлајн конференција со над 150 светски познати говорници од 60 земји!

Women in Tech® глобалното движење најавува 24-часовна виртуелна конференција за сите заинтересирани во технологија овој Четврток, 28 мај 2020 година со почеток од 13 часот. Темата „Заземи простор“, има за цел да претстави глобално заземање на просторот што им е потребен на сите девојки и жени да напредуваат во нивниот професионален и приватен живот

Конференција со над 150 светски лидери од 60 земји

Конференција со над 150 светски лидери од 60 земји

Во четврток ќе се одржи Women in Tech светска 24/7 конференција со над 150 светски лидери од 60 земји. Секој заинтересиран во технологија ќе може да ја проследи конференцијата на следниот линк: https://www.facebook.com/events/251476715959825/ .