притисни ентер »

OnePlus ги откри сите детали за 7 и 7 Pro (ВИДЕО)

OnePlus ги откри сите детали за 7 и 7 Pro (ВИДЕО)

Кинеската компанија OnePlus откри сите детали за своите следни топ модели – смартфоните OnePlus 7 и 7 Pro. И двата имаат многу заеднички карактеристики како чипсет Snapdragon 855, AMOLED дисплеи и стерео звучници, но во некои односи се разликуваат сериозно. Започнуваме со OnePlus 7, кој може да помине за ажурирана верзија на OnePlus 6T. Уредот го задржува

Кинеската компанија ги претстави најновите OnePlus7 и OnePlus 7 Pro (ВИДЕО)

Кинеската компанија ги претстави најновите OnePlus7 и OnePlus 7 Pro (ВИДЕО)

Компанијата OnePlus ги претстави своите најнови премиум телефони – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro . Со OnePlus 7 Pro моделот, компанијата ќе се обиде да и парира на конкуренцијата на полето на хардверот и специфичните хардверски карактеристики. OnePlus 7 е телефон наменет за оние кои сакаат добар однос меѓу цената и квалитетот. OnePlus 7 е спој на минатогодишниот OnePlus

Кинеската компанија ги претстави најновите OnePlus7 и OnePlus 7 Pro (ВИДЕО)

Кинеската компанија ги претстави најновите OnePlus7 и OnePlus 7 Pro (ВИДЕО)

Компанијата OnePlus ги претстави своите најнови премиум телефони – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro . Со OnePlus 7 Pro моделот, компанијата ќе се обиде да и парира на конкуренцијата на полето на хардверот и специфичните хардверски карактеристики. OnePlus 7 е телефон наменет за оние кои сакаат добар однос меѓу цената и квалитетот. OnePlus 7 е спој на минатогодишниот OnePlus