притисни ентер »

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија ги обвини производителите на вакцини против Ковид-19 дека на африканските земји не им се дава еднаква шанса да купат вакцини и ги повика земјите производители – особено Индија – да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивни состојки, објави „Ројтерс“. „ Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија ги обвини производителите на вакцини против Ковид-19 дека на африканските земји не им се дава еднаква шанса да купат вакцини и ги повика земјите производители – особено Индија – да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивни состојки, објави „Ројтерс“. „ Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија ги обвини производителите на вакцини против Ковид-19 дека на африканските земји не им се дава еднаква шанса да купат вакцини и ги повика земјите производители – особено Индија – да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивни состојки, објави „Ројтерс“. „ Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија ги обвини производителите на вакцини против Ковид-19 дека на африканските земји не им се дава еднаква шанса да купат вакцини и ги повика земјите производители – особено Индија – да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивни состојки, објави „Ројтерс“. „Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече

Африканската унија повика на поправеден пристап до вакцините

Африканската унија повика на поправеден пристап до вакцините

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија повика на поправеден пристап за купување вакцини

Африканската унија денеска ги обвини производителите на вакцини против Ковид -19 дека на африканските земји не им даваат еднаква шанса да ги купат и ги повика земјите производители, особено Индија, да ги укинат забраните за извоз на вакцини и нивните состојки. – Овие производители многу добро знаат дека никогаш не ни го дале вистинскиот пристап, рече