притисни ентер »

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација“, 80-годишниот пејач на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…“, се слушнал гласот на Мишо на музичката матрица. Тој

ПО ДОЛГО ВРЕМЕ: Мишо Ковач снима видеоспот и нова песна!

ПО ДОЛГО ВРЕМЕ: Мишо Ковач снима видеоспот и нова песна!

ПО ДОЛГО ВРЕМЕ: Мишо Ковач снима видеоспот и нова песна! Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација“, 80-годишниот пејач на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…“,

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Хрватска – Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација“, 80-годишниот пејач, легенда на поп-музиката во ексЈу, на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…“, се слушнал

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач снима нова песна и спот

– Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација“, 80-годишниот пејач на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…“, се слушнал гласот на Мишо на музичката матрица.

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација“, 80-годишниот пејач на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…“, се слушнал гласот на Мишо на музичката матрица. Тој

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач снима нова песна и спот

Мишо Ковач, по подолго време, повторно е снимен во јавноста. А, како што пишува „Слободна Далмација”, 80-годишниот пејач на терасата од семејната куќа во Строжанац на хрватското јадранско крајбржје, се чини, снимал видеоспот. „Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене…”, се слушнал гласот на Мишо на музичката матрица. Тој