притисни ентер »

Поради КОРОНАВИРУСОТ во Србија судењата ќе се одвиваат преку Скајп

Поради КОРОНАВИРУСОТ во Србија судењата ќе се одвиваат преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Поради КОРОНАВИРУСОТ во Србија судењата ќе се одвиваат преку Скајп

Поради КОРОНАВИРУСОТ во Србија судењата ќе се одвиваат преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија поради вирусот воведува судења преку скајп

Србија поради вирусот воведува судења преку скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Судењата во Србија ќе се вршат преку Скајп

Судењата во Србија ќе се вршат преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија прекршителите на самоизолацијата ќе ги суди преку Скајп

Србија прекршителите на самоизолацијата ќе ги суди преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска, јави дописникот на МИА од Белград. На овој начин, како што соопштија од ова Mинистерство, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Србија поради коронавирусот воведува судења преку Скајп

Српското Mинистерство за правда испрати допис до судовите кои ќе ги водат постапките против лицата кои ја нарушиле мерката самоизолација, овие судења да ги организираат преку видео-врска. На овој начин, како што соопштија од Mинистерството, ќе бидат заштитени и вработените и оние против кои се води постапката. На судовите им е предложно да инсталираат

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи во рамките на Управата, во кои се сместени лица кои ги прекршуваат

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

– Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи во рамките на Управата, во кои се сместени лица кои ги прекршуваат

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи

Поради кршење на мерките за самоизолација притворени 74 лица во Србија

Поради кршење на мерките за самоизолација притворени 74 лица во Србија

Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи во рамките на Управата, во кои се сместени лица кои ги прекршуваат

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

Во Србија притворени 74 лица поради кршење на мерките за самоизолација

– Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи во рамките на Управата, во кои се сместени лица кои ги прекршуваат

Притвор за  75 лица што ја прекршиле мерката за самоизолација во Србија

Притвор за 75 лица што ја прекршиле мерката за самоизолација во Србија

Заради кршење на мерките за самоизолација во Србија во моментов 75 лица се наоѓаат во притвор, соопштија од Министерството за правда. Дирекцијата за извршување на кривични санкции при Министерството за правда обезбедила три посебни установи во рамките на Управата, во кои се сместени лица кои ги прекршуваат мерките за самоизолација и тие се наоѓаат