притисни ентер »

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Топ-моделот Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе направат уште една венчавка на островот Капри следниот месец, но овојпат ќе ги поканат нивните пријатели и семејства, пишуваат светските магазини. 46-годишниот модел тајно се омажи за 17 години помладиот Каулиц февруари, а веста дека се венчале ја открија пред неколку дена. Свадбата ќе биде на

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Топ-моделот Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе направат уште една венчавка на островот Капри следниот месец, но овојпат ќе ги поканат нивните пријатели и семејства, пишуваат светските магазини. 46-годишниот модел тајно се омажи за 17 години помладиот Каулиц февруари, а веста дека се венчале ја открија пред неколку дена. Свадбата ќе биде на

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе имаат уште една венчавка на островот Капри следниот месец. 46-годишниот модел тајно се омажи за нејзиниот партнер во февруари, но планира да организира свадбена церемонија на јахта следниот месец, на која ќе присуствуваат нивните пријатели, објавија светските агенции. Двојката испрати повеќе од 100 покани

Хајди Клум ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе имаат уште една венчавка на островот Капри следниот месец. 46-годишниот модел тајно се омажи за нејзиниот партнер во февруари, но планира да организира свадбена церемонија на јахта следниот месец, на која ќе присуствуваат нивните пријатели, објавија светските агенции. Двојката испрати повеќе од 100 покани