притисни ентер »

Силен земјотрес го погоди Егејското Море

Силен земјотрес го погоди Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време.

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското Море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време.

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време.

Силен земјотрес го погоди Егејското Море

Силен земјотрес го погоди Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време.

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското Море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време.

Силен земјотрес во соседството- еве ги деталите

Силен земјотрес во соседството- еве ги деталите

Силен земјотрес во соседството- еве ги деталите Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер погоди остров во југоисточниот дел на Егејското Море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека

Силен земјотрес во Грција

Силен земјотрес во Грција

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Подводен земјотрес ја потресе Грција

Подводен земјотрес ја потресе Грција

Подводен земјотрес го потресе јужниот грчки остров Карпатос во Егејот, објави електронското издание на весникот „Катимерини“. Според грчкиот институт за геодинамика, земјотресот имал јачина од 4,8 степени. Земјотресот е регистриран во 6.02 часот на длабочина од 12,6 километри. Неговиот епицентар бил 39 километри северозападно од Карпатос. Засега нема

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес погоди грчки остров во Егејското море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ВО ГРЦИЈА: Епицентарот близу Карпатос

СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ВО ГРЦИЈА: Епицентарот близу Карпатос

Силен земјотрес ја стресе Грција. Потрес од 4,8 степени е регистриран на островите во југоисточнниот дел на Егејското Море. Епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос. Повеќе послаби земјотреси имаше денеска во Грција. Силен земјотрес од 5 степени имаше на 19 јануари. На 17 јануари имаше земјотрес од

Земјотрес со јачина од 4,8 степени во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени во Егејското Море

Земјотрес со јачина од 4,8 степени е регистриран на островите во југоисточнниот дел на Егејското Море, а засега не е пријавено дали има повредени или материјална штета. Геодинамичкиот институт на Универзитетот во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по

Силен земјотрес во Грција

Силен земјотрес во Грција

Земјотрес со јачина од 4,8 степени по Рихтер го погоди островот во југоисточниот дел на Егејското море, а засега не се пријавени повредени, ниту материјална штета. Геодинамичниот институт во Атина соопшти дека епицентарот на подводниот земјотрес бил на 39 километри северозападно од островот Карпатос и дека се случил веднаш по 18 часот по локално време

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Моќен земјотрес од 7 степени ја погоди денес Јапонија, соопшти Јапонската метеоролошка агенција. Земјотресот се случил во 7:34 часот по локално време со епицентар во близина на островот Итуруп, на длабочина од 160 километри, јавува новинската агенција „Кјодо“. Според информациите, досега не е издадено предупредување за цунами, а нема соопштенија ниту

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Моќен земјотрес од 7 степени ја погоди денес Јапонија, соопшти Јапонската метеоролошка агенција. Земјотресот се случил во 7:34 часот по локално време со епицентар во близина на островот Итуруп, на длабочина од 160 километри, јавува новинската агенција „Кјодо“. Според информациите, досега не е издадено предупредување за цунами, а нема соопштенија ниту

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Моќен земјотрес од 7 степени ја погоди денес Јапонија, соопшти Јапонската метеоролошка агенција. Земјотресот се случил во 7:34 часот по локално време со епицентар во близина на островот Итуруп, на длабочина од 160 километри, јавува новинската агенција „Кјодо“. Според информациите, досега не е издадено предупредување за цунами, а нема соопштенија ниту

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Земјотрес од 7 степени ја погоди Јапонија

Моќен земјотрес од 7 степени ја погоди денес Јапонија, соопшти Јапонската метеоролошка агенција. Земјотресот се случил во 7:34 часот по локално време со епицентар во близина на островот Итуруп, на длабочина од 160 километри, јавува новинската агенција „Кјодо“. Според информациите, досега не е издадено предупредување за цунами, а нема соопштенија ниту