притисни ентер »

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер Сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер Сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер, 11 февруари 2019 (МИА) – Шампионот во Премиер лигата, Манчестер Сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играчот од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец, Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на Иско. Тренерот на „граѓаните“, Гвардиола, во Иско гледа долгорочна

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во

Манчестер сити: За Иско подготвени 75 милиони евра

Манчестер сити: За Иско подготвени 75 милиони евра

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на Иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер Сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер Сити одреди колку може да плати за Иско

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер Сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играчот од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец, Иско. Според eден медиум, англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на Иско. Тренерот на „граѓаните“, Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на Иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Манчестер сити одреди колку може да плати за Иско

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет

Манчестер сити би платил за Иско 75 милиони евра

Манчестер сити би платил за Иско 75 милиони евра

Шампионот во Премиер лигата, Манчестер сити е заинтересиран во своите редови да го донесе играч од средниот ред на Реал и шпански репрезентативец Иско. Според „Дон Балон“ англискиот клуб е подготвен да плати 75 милиони евра за евентуален ангажман на Иско. Тренерот на „граѓаните“ Јозеп Гвардиола, во Иско гледа долгорочна замена за Давид Силва. Дваесет