притисни ентер »

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки (ВИДЕО)

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки (ВИДЕО)

ПРИЈАТЕЛИ Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки (ВИДЕО) 4 минути 0 0 Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Вицепремиерката задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, денеска ја посетија компанијата Пакомак, корисник на кофинансиран грант за комерцијализација на иновации преку ФИТР. Вицепремиерката Царовска, по средбата на директорот

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Вицепремиерката задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, денеска ја посетија компанијата Пакомак, корисник на кофинансиран грант за комерцијализација на иновации преку ФИТР. Вицепремиерката Царовска, по средбата на директорот

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Царовска и Деспотовски во посета на „Пакомак“: За 70 пати е зголемено финансирањето на проекти

Вицепремиерката задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, денеска ја посетија компанијата Пакомак, корисник на кофинансиран грант за комерцијализација на иновации преку ФИТР. Вицепремиерката Царовска, по средбата на директорот

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но клучна придобивка ќе биде

Од идната година ќе имаме машина за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година ќе имаме машина за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, денес ја посетија компанијата Пакомак, корисник на кофинансиран грант за комерцијализација на иновации преку ФИТР. Извршниот директор на Пакомак,

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но клучна придобивка ќе биде

Од идната година пластичните шишиња и лименките ќе се претвораат во пари

Од идната година пластичните шишиња и лименките ќе се претвораат во пари

Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но клучна придобивка ќе биде

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но клучна придобивка ќе биде

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Скопје, 29 јуни 2020 () – Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак“ во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Во откомври годинава треба да биде готов прототипот, а во јули 2021-ва и финалната верзија на вендинг машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки што ја изработува „Пакомак” во соработка со Електротехничкиот факултет – Скопје и финансиската поддршка од Фондот за иновации. Машината ќе има повеќекратен бенефит, но клучна придобивка ќе биде