Ема Вотсон, Клер Фој и Кристен Стјуарт станаа шекспирова Јулија во новиот календар на „Пирели“

Актерките Ема Вотсон, Клер Фој и Кристен Стјуарт се ѕвездите на календарот на „Пирели“ за 2020 година, кој му оддава почит на еден од најтрагичните ликови од драмите на Шекспир – Јулија. Насловен „Барајќи ја Јулија“, 47. издание на календарот симболично беше претставено во Верона, а го сними италијанскиот фотограф Паоло Роверзи. Кристен Стјуарт и Јара