притисни ентер »

Кои се најголемите победници на BAFTA 2020?

Кои се најголемите победници на BAFTA 2020?

Еден од најголемите настани за компјутерски игри, 2020 BAFTA Game Awards, овојпат се реализира само преку онлајн настан. Како изгледаше целосниот настан? За време на настанот, некако се очекуваше највеќе да се истакнат ААА насловите Control и Death Stranding. Имено, ова се двете игри кои доминираа низ најголем број категории. Интересно е тоа што, местото