притисни ентер »

Црна Гора: Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението

Црна Гора: Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението

Црна Гора: Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во Црна Гора, пет лица починаа како последица од инфекција со коронавирус,

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

– Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во Црна Гора, пет лица починаа како последица од инфекција со коронавирус, така што вкупниот број на смртни случаи достигна 2.005. – Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Црна Гора – Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во Црна Гора, пет лица починаа како последица од инфекција со коронавирус, така што вкупниот број на смртни случаи достигна 2.005

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во Црна Гора, пет лица починаа како последица од инфекција со коронавирус, така што вкупниот број на смртни случаи достигна 2.005. – Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора М.Т. Пред 8 секунди Црна Гора ковид-19/Фото: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Од коронавирус животот го загубиле 0,3 отсто од населението на Црна Гора

Бројот на жртви од коронавирус во Црна Гора надмина вчера 2.000 луѓе, со што вкупно од почетокот на пандемијата во пролетта 2020 година, земјата загуби 0,3 проценти од своето население. Во изминатите 24 часа во Црна Гора, пет лица починаа како последица од инфекција со коронавирус, така што вкупниот број на смртни случаи достигна 2.005. – Црна Гора