притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Наместо подобар живот, марионетскиот премиер Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција, велат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев. „Марионетата Заев од вчера тргна да ги руши и македонските традиционални и семејни вредности

Единствена Македонија: Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, проституција

Единствена Македонија: Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, проституција

„Марионетскиот премиер Зоран Заев секојдневно ја бомбардира јавноста дека Македонија отвора светла страница и економски напредок, се доближува до НАТО и ЕУ од каде ќе се истурат милијарди евра во Македонија и сите ќе бидат среќни и весели. Веќе стана практика марионетата Зоран Заев, а отвори уста да излаже. Наместо подобар живот, Заев од НАТО и ЕУ

Единствена Македонија: Институционално ќе ги вратиме ЛГБТИ лицата во нормала

Единствена Македонија: Институционално ќе ги вратиме ЛГБТИ лицата во нормала

По вчерашната Парада на гордоста, која помина успешно, без инциденти и со голема посетеност, од партијата „Единствена Македонија“ велат дека кога би дошле на власт би овозможиле институционални третмани за да ги преобратат ЛГБТИ лицата. „Остануваме на првата линија во поткрепа на традицијата, бракот и семејството. Како одговорна партија, новата легална

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од ЕУ носи само хомосексуализам и дрога

Наместо подобар живот, марионетскиот премиер Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција, велат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев. „Марионетата Заев од вчера тргна да ги руши и македонските традиционални и семејни вредности

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Единствена Македонија: НАТО и ЕУ го гарантираат беззаконието на инсталираната власт на Заев во Скопје

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји – членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанални случувања, вели Единствена Македонија преку соопштение. „Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

ЕМ: Што уште треба да се случи за Заев да поднесе оставка

Устата на Зоран Заев е полна со демократија, владеење на правото, европски вредности за одговорност, чесност, моралност. И навистина, во земји - членки на Европската Унијата почесто гледаме како премиери и министри си даваат оставки за најбанали случувања. Во Македонија владее безаконие, корупција и криминал. Марионетската власт во Скопје подолго време