притисни ентер »

Јелена Ѓоковиќ испрати емотивна порака за Денот на вљубените: Забораваме колку љубовта е во основа на сè.

Јелена Ѓоковиќ испрати емотивна порака за Денот на вљубените: Забораваме колку љубовта е во основа на сè.

По повод Денот на вљубените, Јелена Ѓоковиќ на Инстаграм објави фотографија од зимувањето со Новак Ѓоковиќ, а во својот статус наведе колку е важна љубовта. „Јас сум за тоа секогаш да се слави љубовта. И добро е што издвоивме посебен ден за тоа бидејќи во морето на мрачните пораки кои кружат околу нас, често забораваме колку љубовта е во основа на