7-те секојдневни навики на среќните парови

Најсреќните парови не мора да бидат луѓето кои се создадени еден за друг или кои совршено се согласуваат. Најсреќните парови се оние кои имаат свои мали тајни и навики што ја прават нивната врска успешна. Во продолжение погледнете за кои навики станува збор. 1. Си легнуваат во исто време Едно истражување од Универзитетот во Питсбург покажало дека во