притисни ентер »

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Лоша полусезона во Лигата на шампионите остава зад себе Вардар, можеби најлошата во својата историја со неколку неславни рекорди и со најслаба позиција на табелата досега, 6. место. По 10. кола европскиот првак има четири победи, едно реми и пет тешки порази и игра во непрепознатливо светло и без оној елемент што беше негово главно оружје сиве овие

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Лоша полусезона во Лигата на шампионите остава зад себе Вардар, можеби најлошата во својата историја со неколку неславни рекорди и со најслаба позиција на табелата досега, 6. место. По 10. кола европскиот првак има четири победи, едно реми и пет тешки порази и игра во непрепознатливо светло и без оној елемент што беше негово главно оружје сиве овие

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Голманот е пола екипа во ракомет, а Вардар од четворица се обидува да добие еден

Лоша полусезона во Лигата на шампионите остава зад себе Вардар, можеби најлошата во својата историја со неколку неславни рекорди и со најслаба позиција на табелата досега, 6. место. По 10. кола европскиот првак има четири победи, едно реми и пет тешки порази и игра во непрепознатливо светло и без оној елемент што беше негово главно оружје сиве овие