Кој дел од телото е забранета зона за вашата луфа?

Кога дерматолозите ќе ве посоветуваат, без разлика дали се работи за производи што треба да ги употребувате, начинот на кој треба да се справите со мозолчињата, или што не треба да и правите на кожата, најдобро за вас е да се претворите во уво и внимателно да слушате. И ако ги прашате „Што е тоа што никогаш, ама баш никогаш не треба да и го правам