притисни ентер »

Ана Ивановиќ по стапките на останатите спортисти, донираше 50. респиратори

Ана Ивановиќ по стапките на останатите спортисти, донираше 50. респиратори

Поранешната прва тенисерка на светот и амбасадорка на УНИЦЕФ, Ана Ивановиќ преку донации обезбеди 50. респиратори кои ќе бидат доставени до болниците низ Србија во борбата против КОВИД-19. 35.респиратори ги обезбеди самата Ивановиќ, додека 15 ги обезбеди компанијата Нордеус, кои треба да се од круцијално значење за луѓето во Србија. Ана Ивановиќ во

Ивановиќ не ја заборави Србија, испрати помош во борбата против ковид-19

Ивановиќ не ја заборави Србија, испрати помош во борбата против ковид-19

Поранешната тенисерка Ана Ивановиќ не ја заборави татковината и испрати голема помош во борбата против вирусот ковид-19. Србија е една од многубројните држави кои минуваат тежок период поради пандемијата со коронавирусот и секоја помош ѝ е добредојдена. Последната пристигна од славната тенисерка, која донираше 35 респираторни машини и друга медицинска

Во Србија од секаде ПРИСТИГНУВААТ ДОНАЦИИ, Ана Ивановиќ донираше респиратори и финансиска помош

Во Србија од секаде ПРИСТИГНУВААТ ДОНАЦИИ, Ана Ивановиќ донираше респиратори и финансиска помош

Во соседна Србија, но и во околните држави познатите спортисти од ден на ден даваат се поголема конкретна помош во справување со корона вирусот. Последна во низа е поранешната српска тенисерка, Ана Ивановиќ која на својата татковина ќе и подари 35 респиратори. Како што пренесуваат медиумите кај нашиот северен сосед, Ивановиќ дали финансиска поддршка,

Во Србија од секаде ПРИСТИГНУВААТ ДОНАЦИИ, Ана Ивановиќ донираше респиратори и финансиска помош

Во Србија од секаде ПРИСТИГНУВААТ ДОНАЦИИ, Ана Ивановиќ донираше респиратори и финансиска помош

Во соседна Србија, но и во околните држави познатите спортисти од ден на ден даваат се поголема конкретна помош во справување со корона вирусот. Последна во низа е поранешната српска тенисерка, Ана Ивановиќ која на својата татковина ќе и подари 35 респиратори. Како што пренесуваат медиумите кај нашиот северен сосед, Ивановиќ дали финансиска поддршка,

Ана Ивановиќ со огромна донација во Србија, респиратори, финансиска помош…

Ана Ивановиќ со огромна донација во Србија, респиратори, финансиска помош…

Ана Ивановиќ со огромна донација во Србија, респиратори, финансиска помош… Во соседна Србија, но и во околните држави познатите спортисти од ден на ден даваат се поголема конкретна помош во справување со корона вирусот. Последна во низа е поранешната српска тенисерка, Ана Ивановиќ која на својата татковина ќе и подари 35 респиратори. Како што пренесуваат

Ана Ивановиќ на Србија ќе и подари 35 респиратори

Ана Ивановиќ на Србија ќе и подари 35 респиратори

Во соседна Србија, но и во околните држави познатите спортисти од ден на ден даваат се поголема конкретна помош во справување со корона вирусот. Последна во низа е поранешната српска тенисерка, Ана Ивановиќ која на својата татковина ќе и подари 35 респиратори. Како што пренесуваат медиумите кај нашиот северен сосед, Ивановиќ дали финансиска поддршка,