притисни ентер »

(Галерија) Ракометарите на „Вардар“ летуваат во Хрватска, ја слават титулата

(Галерија) Ракометарите на „Вардар“ летуваат во Хрватска, ја слават титулата

Дел од ракометарите на „Вардар“ веќе неколку дена се на летување во Хрватска. Тие велат дека сакаат да ја прослават титулата што ја освоија пред еден месец во Лигата на шампионите. На социјалните мрежи споделуваат видеа и слики од одморот, па се фалат дека си поминуваат одлично. Засега во Хрватска се Кристопанс, Чупиќ, Недановски, Дисингер, Скубе и

(Галерија) Ракометарите на „Вардар“ летуваат во Хрватска, ја слават титулата

(Галерија) Ракометарите на „Вардар“ летуваат во Хрватска, ја слават титулата

Дел од ракометарите на „Вардар“ веќе неколку дена се на летување во Хрватска. Тие велат дека сакаат да ја прослават титулата што ја освоија пред еден месец во Лигата на шампионите. На социјалните мрежи споделуваат видеа и слики од одморот, па се фалат дека си поминуваат одлично. Засега во Хрватска се Кристопанс, Чупиќ, Недановски, Дисингер, Скубе и

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит (ФОТО)

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит (ФОТО)

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит (ФОТО) Дел од шампионската екипа на Вардар веќе е во Сплит. Кристопанс, Чупиќ, Недановски, Дисингер, Карачиќ, Скубе, Поповски, како и Савовски и Стојановски, и дел од докторскиот тим уживаат во Хрватска, се чекаат руските ракометари за да почне шампионската забава. Од Сплит, вардарци ќе заминат неколку дена

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит (ФОТО)

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит (ФОТО)

Дел од шампионската екипа на Вардар веќе е во Сплит. Кристопанс, Чупиќ, Недановски, Дисингер, Карачиќ, Скубе, Поповски, како и Савовски и Стојановски, и дел од докторскиот тим уживаат во Хрватска, се чекаат руските ракометари за да почне шампионската забава. Од Сплит, вардарци ќе заминат неколку дена на Бол на Брач, потоа на Хвар и на крај ќе го посетат

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит: Во искечување сме на Русите

Шампионите на Вардар се обединија во Сплит: Во искечување сме на Русите

Дел од шампионската екипа на Вардар веќе е во Сплит. Кристопанс, Чупиќ, Недановски, Дисингер, Карачиќ, Скубе, Поповски, како и Савовски и Стојановски, и дел од докторскиот тим уживаат во Хрватска, се чекаат руските ракометари за да почне шампионската забава. Од Сплит, вардарци ќе заминат неколку дена на Бол на Брач, потоа на Хвар и на крај ќе го посетат