притисни ентер »

Рејчел била разочарана, единствено Џои го предвидел успехот - Факти за омилената тематска песна од серијата „Пријатели“

Рејчел била разочарана, единствено Џои го предвидел успехот - Факти за омилената тематска песна од серијата „Пријатели“

„Пријатели“, една од најгледаните серии во светски размери. Хумор којшто можете да го гледате одново и одново и никогаш да не ви здодее. Без разлика на тоа што снимањето на овој серијал одамна заврши, многумина од луѓето нејзините епизоди и реплики ги знаат на памет, па дури и непрекинато „копаат“ во личниот живот на незаборавната актерска екипа. Колку