притисни ентер »

ВИДЕО: Кога Маријана вежба и мажите занемуваат

ВИДЕО: Кога Маријана вежба и мажите занемуваат

Марјана Станојковска активно вежба во теретана, а од таму го покажува тонираното тело. Погледнете ја View this post on Instagram 🏋️‍♂️🤸‍♂️💪 🌟🍀 #health #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #inspiration #fit #workout #workoutmotivation #gym #training #healthy #getfit #strong #power #girlpower #exercise #exercisemotivation #exerciseroutine #glutesworkout

Видео: Атрактивната Маријана „се одржува“

Видео: Атрактивната Маријана „се одржува“

Атрактивната Лото девојка Марјана Станојковска активно вежба во теретана, а од таму го покажува тонираното тело. Таа на социјалните мрежи сподели видео како „се поти“. View this post on Instagram 🏋️‍♂️🤸‍♂️💪 🌟🍀 #health #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #inspiration #fit #workout #workoutmotivation #gym #training #healthy #getfit #strong

(Видео) МАРИЈАНА СТОЈАНОВСКА ВО ТОП ФОРМА: Инспирација и мотивација за сите!

(Видео) МАРИЈАНА СТОЈАНОВСКА ВО ТОП ФОРМА: Инспирација и мотивација за сите!

Марјана Станојковска, македонската лото девојка и ТВ водителка се’ уште важи за една од најзгодните дами од јавниот живот. Дека умее со топчињата на кои се испишани лото бројките што некому „живот му значат“ – оддамна знаете, но како тоа оваа убавица умее постојано да биде во совршена форма, да има фит изглед и топ тело, сега ќе ви покажеме. Или поточно,

Во теретана со Марјана: Инспирација за мотивација! (ФОТО+ВИДЕО)

Во теретана со Марјана: Инспирација за мотивација! (ФОТО+ВИДЕО)

Марјана Станојковска, македонската лото девојка и ТВ водителка се’ уште важи за една од најзгодните дами од јавниот живот. Дека умее со топчињата на кои се испишани лото бројките што некому „живот му значат“ – оддамна знаете, но како тоа оваа убавица умее постојано да биде во совршена форма, да има фит изглед и топ тело, сега ќе ви покажеме. Или поточно,