притисни ентер »

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Доцна попладне се зголеми облачноста и се појавија силни врнежи од дожд, грмежи, засилен ветер и врнежи од град. Облачноста од сливот на Лепенец се премести кон Шар Планина и во делови од Полог, каде донесе поројни врнежи и грмежи. Поројни врнежи и силна нетабилност имаше во делот од Крушевско кон Демирхисарско, додека во Кривопаланечко подолготрајна

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Доцна попладне се зголеми облачноста и се појавија силни врнежи од дожд, грмежи, засилен ветер и врнежи од град. Облачноста од сливот на Лепенец се премести кон Шар Планина и во делови од Полог, каде донесе поројни врнежи и грмежи. Поројни врнежи и силна нетабилност имаше во делот од Крушевско кон Демирхисарско, додека во Кривопаланечко подолготрајна

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Доцна попладне се зголеми облачноста и се појавија силни врнежи од дожд, грмежи, засилен ветер и врнежи од град. Облачноста од сливот на Лепенец се премести кон Шар Планина и во делови од Полог, каде донесе поројни врнежи и грмежи. Поројни врнежи и силна нетабилност имаше во делот од Крушевско кон Демирхисарско, додека во Кривопаланечко подолготрајна

(Видео) Големо невреме ја зафати Источна Македонија – Најлошо помина Крива Паланка!

(Видео) Големо невреме ја зафати Источна Македонија – Најлошо помина Крива Паланка!

Доцна попладне се зголеми облачноста и се појавија силни врнежи од дожд, грмежи, засилен ветер и врнежи од град. Облачноста од сливот на Лепенец се премести кон Шар Планина и во делови од Полог, каде донесе поројни врнежи и грмежи. Поројни врнежи и силна нетабилност имаше во делот од Крушевско кон Демирхисарско, додека во Кривопаланечко подолготрајна

(Видео) Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

(Видео) Невреме со дожд и град во Крива Паланка и околината

Доцна попладне се зголеми облачноста и се појавија силни врнежи од дожд, грмежи, засилен ветер и врнежи од град. Облачноста од сливот на Лепенец се премести кон Шар Планина и во делови од Полог, каде донесе поројни врнежи и грмежи. Поројни врнежи и силна нетабилност имаше во делот од Крушевско кон Демирхисарско, додека во Кривопаланечко подолготрајна

Денес ПЕКОЛ! Температури и до 39 степени!

Денес ПЕКОЛ! Температури и до 39 степени!

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19, а дневна и до 36 степени.

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Уживајте во топлото време, ни следуваат врнежи

Уживајте во топлото време, ни следуваат врнежи

Времето денеска ќе биде сочево и доста топло со краткотрајно зголемување на облачноста попладне, особено од север. Ќе дува слаб до умерен претежно северен ветер кој ќе е најизразен на север и долж Повардарието. Попладне особено на север ќе има услови за појава на краткотрајна нестабилност со појава на пороен дожд. loading... Максималната температура

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени

Висок УВ индекс и 39 степени - Пеколот дури сега почнува, не излегувајте ако не морате

Висок УВ индекс и 39 степени - Пеколот дури сега почнува, не излегувајте ако не морате

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Сончево и топло со температура до 39 степени

Сончево и топло со температура до 39 степени

Времето во Македонија ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. Утринската температура ќе се движи од 13 до 21, а дневната од 28 до 39 степени. УВ-индексот ќе изнесува 9. Во Скопје, слично време, сончево и топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен

И денеска изгор лето

И денеска изгор лето

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени. Преземањето

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Денеска, сончево и многу топло со температура до 39 степени

Денеска, сончево и многу топло со температура до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Жешко и денеска, од недела повторно дожд и грмежи

Жешко и денеска, од недела повторно дожд и грмежи

Утринската температура ќе се движи од 13 до 21, а дневната од 28 до 39 степени. Времето во Македонија ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. Утринската температура ќе се движи од 13 до 21, а дневната од 28 до 39 степени. УВ-индексот ќе изнесува 9. Во Скопје, слично време,

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Сончево и многу топло со температура до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Денеска пеколно време – температури до 39 степени

Денеска пеколно време – температури до 39 степени

Времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе биде 9. Утринската температура ќе се движи од 14 до 21 степен, а дневната од 28 до 39 степени. Во Скопје и околината слично време со утринска температура до 19 степени, а дневна до 36 степени.

Времето денеска, сончево и многу топло УВ-9!

Времето денеска, сончево и многу топло УВ-9!

Во Македонија времето денеска ќе биде сончево и многу топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од североисточен правец. УВ индексот ќе достигне до 9. Температурата ќе се движи од 19 до 39 степени. Во Скопје слично време со температура до 36 степени. Loading...