притисни ентер »

Жан Митрев против КОРОНАВИРУСОТ: НЕ ИЗЛЕГУВАЈТЕ, ЗАМОТАЈТЕ СЕ СО ШАЛ И ИНХАЛИРАЈТЕ (ВИДЕО)

Жан Митрев против КОРОНАВИРУСОТ: НЕ ИЗЛЕГУВАЈТЕ, ЗАМОТАЈТЕ СЕ СО ШАЛ И ИНХАЛИРАЈТЕ (ВИДЕО)

Доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. -Ладниот воздух му овозможува на вирусот да продре до белите дробови, затоа препорачувам седење дома,

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска

Академик доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус и како да го победиме ова, како што вели, чудо од вирус, монструм. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. Тој, исто така, додава дека

Жан Митрев против КОРОНАВИРУСОТ: НЕ ИЗЛЕГУВАЈТЕ, ЗАМОТАЈТЕ СЕ СО ШАЛ И ИНХАЛИРАЈТЕ (ВИДЕО)

Жан Митрев против КОРОНАВИРУСОТ: НЕ ИЗЛЕГУВАЈТЕ, ЗАМОТАЈТЕ СЕ СО ШАЛ И ИНХАЛИРАЈТЕ (ВИДЕО)

Доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. -Ладниот воздух му овозможува на вирусот да продре до белите дробови, затоа препорачувам седење дома,

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска

Академик доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус и како да го победиме ова, како што вели, чудо од вирус, монструм. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. Тој, исто така, додава дека

Препораки од д-р Жан Митрев за корона вирусот: „Маските не ве штитат, не излегувајте и инхалирајте се“

Препораки од д-р Жан Митрев за корона вирусот: „Маските не ве штитат, не излегувајте и инхалирајте се“

Доктор Жан Митрев, кардиоваскуларен хирург, зборува за корона вирусот и го споделува неговото мислење и препораки за заштита од него. Тој вели дека корона вирусот доаѓа од лилјак, а во Европа најмногу се раширил во скијалиштата во ладните предели. --> Корона вирусот според него живее во усната шуплина и носот и чека можност да се спушти на плуќа, каде

(видео) СОВЕТИ ОД Д-Р ЖАН МИТРЕВ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ: Никаква физичка активност надвор од домот на ладен и влажен воздух

(видео) СОВЕТИ ОД Д-Р ЖАН МИТРЕВ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ: Никаква физичка активност надвор од домот на ладен и влажен воздух

Познатиот македонски кардиохирург д-р Жан Митрев дава совети до граѓаните како да се однесуваат во услови на пандемија од коронавирус и надворешните временски прилики: - Никако не треба да се прави физичка активност надвор. Зошто? Затоа што со било која физичка активност, движење, шетање надвор, така наречено на свеж воздух, значи на ладен воздух,

Жан Митрев со препораки за борба против коронавирусот, еве што препорачува тој (ВИДЕО)

Жан Митрев со препораки за борба против коронавирусот, еве што препорачува тој (ВИДЕО)

Жан Митрев со препораки за борба против коронавирусот, еве што препорачува тој (ВИДЕО) Доктор Жан Митрев препорачува на свежото време никако не треба да се излегува по надвор, бидејќи свежото време на вирусот му го олеснува патот до белите дробови. -Никако не треба да се прави никаква физичка активност надвор. Зошто? Затоа што со било која физичка

Жан Митрев се огласи за првпат од почетокот на епидемијата – Препораки како против коронавирусот (ВИДЕО)

Жан Митрев се огласи за првпат од почетокот на епидемијата – Препораки како против коронавирусот (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Познатиот доктор Жан Митрев, за првпат од почетокот на епидемијата, се огласи и го кажа своето мислење за болеста која се прошири низ целиот свет. „Повеќе медиуми побараа мое мислење за оваа состојба, за тоа како можеме да го победиме овој монструм од вирус“, вели докторот во своето излегување. Според него, вирусот својот

Жан Митрев: Никако физичка активност на отворено, правете инхалација неколку пати на ден

Жан Митрев: Никако физичка активност на отворено, правете инхалација неколку пати на ден

Доктор Жан Митрев преку видео обраќање даде неколку препораки за заштита од корона вирусот, за кој рече дека се негови теории, од она што тој го анализирал. -Јас ќе кажам мое мислење како можеме да го победиме ова чудо, монструм од вирус кој ги загрозува основните начела на нашата цивилизација. По она што јас имам дојдено до сознанија, е докажано дека

Жан Митрев со препораки за заштита од коронавирусот: Никако физичка активност надвор, замотајте се со шал, а не со маски!

Жан Митрев со препораки за заштита од коронавирусот: Никако физичка активност надвор, замотајте се со шал, а не со маски!

Ладниот воздух му овозможува на вирусот да продре до белите дробови, затоа препорачувам седење дома, без никаква физичка активност- вели Жан Митрев, а доколку излегувате повеќе ќе ве заштити шал, отколку заштитните маски. Академик доктор Жан Митрев преку видео порака дава свое мислење собраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат

Жан Митрев со препораки за заштита од коронавирусот: Никако физичка активност надвор, замотајте се со шал!

Жан Митрев со препораки за заштита од коронавирусот: Никако физичка активност надвор, замотајте се со шал!

Академик доктор Жан Митрев преку видео порака дава свое мислење собраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. Тој исто така додава дека редовната инхалација може значително да

Жан Митрев преку видео обраќање даде неколку препораки за заштита од корона вирусот

Жан Митрев преку видео обраќање даде неколку препораки за заштита од корона вирусот

Жан Митрев преку видео обраќање даде неколку препораки за заштита од корона вирусот -Јас ќе кажам мое мислење како можеме да го победиме ова чудо, монструм од вирус кој ги загрозува основните начела на нашата цивилизација. По она што јас имам дојдено до сознанија, е докажано дека живее и како главен природен ресурс е лилјакот и кај него живее, меѓутоа

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска ВИДЕО

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска ВИДЕО

Академик доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. Тој исто така додава дека редовната инхалација може значително да помогне во спречувањето на

Совети од Жан Митрев како против коронавирусот (ВИДЕО)

Совети од Жан Митрев како против коронавирусот (ВИДЕО)

Прочуениот доктор Жан Митрев, за првпат од почетокот на епидемијата, се огласи и го кажа своето мислење за болеста која се прошири низ целиот свет. „Повеќе медиуми побараа мое мислење за оваа состојба, за тоа како можеме да го победиме овој монструм од вриус“, вели докторот во своето излегување. Според него, вирусот својот главен и природен ресурс

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска ВИДЕО

Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска ВИДЕО

Академик доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус. Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот. Тој исто така додава дека редовната инхалација може значително да помогне во спречувањето на