Српско изборно сценарио

Во Македонија не смее да помине изборното сценарио на Вучиќ со бројни нерегуларности и парламент без опозиција, кое не е српско сценарио, туку само на СНС и на Вучиќ. Исто како што, таканареченото „македонското сценарио“, кое самиот Вучиќ го крсти и честопати милуваше да го споменува во јавните настапи, беше само сценарио на Грујо и на ВМРО-ДПМНЕ Пишува