притисни ентер »

Потрошила 135.000 долари да изгледа како Барбика , па не може да најде работа (ФОТО)

Потрошила 135.000 долари да изгледа како Барбика , па не може да најде работа (ФОТО)

22-годишната манекенка Барбара Луна Сипос од Будимпешта вели дека нејзината опсесија со изгледот на Барби започнала уште како дете кога се заљубила во изгледот на куклата, сонувајќи дека еден ден може да изгледа исто. „Отсекогаш сакав да изгледам како Барби или човечка кукла“, рече Барбара. „Моето прво детско сеќавање е дека играв со кукли Барби, а

ЖИВА БАРБИКА: Првата операција и ја платил бившиот, сега бара љубов (ФОТО)

ЖИВА БАРБИКА: Првата операција и ја платил бившиот, сега бара љубов (ФОТО)

Барбара Сипос Луна (22) од Будимпешта привлекува внимание каде и да се појави , затоа што изгледа како вистинска б арби ка . Таа инвестира ла повеќе од 85.000 евра во нејзиниот изглед, а сите операции ги финансира л нејзиниот поранешен сопруг, пишува Телеграф. Барбара сега се обидува да заработи пари како веб-модел затоа што не може да најде нормална

ЖИВА БАРБИКА: Првата операција и ја платил бившиот, сега бара љубов (ФОТО)

ЖИВА БАРБИКА: Првата операција и ја платил бившиот, сега бара љубов (ФОТО)

Барбара Сипос Луна (22) од Будимпешта привлекува внимание каде и да се појави , затоа што изгледа како вистинска б арби ка . Таа инвестира ла повеќе од 85.000 евра во нејзиниот изглед, а сите операции ги финансира л нејзиниот поранешен сопруг, пишува Телеграф. Барбара сега се обидува да заработи пари како веб-модел затоа што не може да најде нормална

Вистинска Барбика живее во соседството и во моментов бара дечко

Вистинска Барбика живее во соседството и во моментов бара дечко

Барбара Сипос Луна (22) од Будимпешта привлекува внимание каде и да се сврти, затоа што изгледа како вистинска Барби кукла. Надуената русокоса од Унгарија инвестирала повеќе од 85.000 евра во нејзиниот изглед, а сите операции ги финансирал нејзиниот поранешен сопруг. Барбара сега се обидува да заработи пари како веб-модел затоа што не може да најде

Вистинска барбика живее во соседството: Ги потрошила парите на бившиот маж за операции, а сега бара љубов

Вистинска барбика живее во соседството: Ги потрошила парите на бившиот маж за операции, а сега бара љубов

Барбара Сипос Луна (22) од Будимпешта привлекува внимание каде и да се сврти, затоа што изгледа како вистинска Барби кукла. Надуената русокоса од Унгарија инвестирала повеќе од 85.000 евра во нејзиниот изглед, а сите операции ги финансирал нејзиниот поранешен сопруг. Барбара сега се обидува да заработи пари како веб-модел затоа што не може да најде