притисни ентер »

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

Трипуновски: Димковски и Николовски исто земјоделско земјиште дале под концесија на две лица

Трипуновски: Димковски и Николовски исто земјоделско земјиште дале под концесија на две лица

– Љупчо Николовски и Трајан Димковски, во функција на министри за земјоделство, едно исто земјоделско земјиште дале под концесија на две различни лица, обвини денеска дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. -Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта, каде овој пат во главна улога се лица функционери

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ контра Трипуновски: Нема незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ контра Трипуновски: Нема незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Оттаму посочуваат дека Трипуновски треба да ја знае разликата помеѓу јавен оглас и јавен повик. Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги демантира тврдењата на дополнителниот заменик-министер, Цветан Трипуновски. МЗШВ најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посочената

Демант на МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Демант на МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша. Случајот кој што денеска сакам да го обелоденам покажува како едно исто земјоделско земјиште го даваат под концесија на две различни лица, изјави дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. „Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта,

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша. Случајот што денеска сакам да го обелоденам покажува како едно исто земјоделско земјиште го даваат под концесија на две различни лица, изјави дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. „Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта,

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Трипуновски: Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша

Љупчо Николовски и Трајан Димковски се фатени во криминал до гуша. Случајот кој што денеска сакам да го обелоденам покажува како едно исто земјоделско земјиште го даваат под концесија на две различни лица, изјави дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. „Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта,

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство најодговорно тврди дека целата процедура за склучување на договори за давање на државно земјиште под закуп за посоченета катастарска

Трипуновски: Димковски и Николовски создале случај на Фиком 2 во земјоделска варијанта

Трипуновски: Димковски и Николовски создале случај на Фиком 2 во земјоделска варијанта

Љупчо Николовски и Трајан Димковски, во функција на министри за земјоделство, едно исто земјоделско земјиште дале под концесија на две различни лица, обвини денеска дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. -Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта, каде овој пат во главна улога се лица функционери

Трипуновски: Николовски и Димковски се фатени во криминал до гуша

Трипуновски: Николовски и Димковски се фатени во криминал до гуша

Три години посочуваме на криминал и злоупотреба при распределба на државно земјоделско земјиште во Република Македонија.Случајот кој што денеска сакам да го обелоденам покажува како едно исто земјоделско земјиште го даваат под концесија на две различни лица. Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта, каде овој пат во главна улога се лица функционери

Трипуновски: Димковски и Николовски исто земјоделско земјиште дале под концесија на две лица

Трипуновски: Димковски и Николовски исто земјоделско земјиште дале под концесија на две лица

Љупчо Николовски и Трајан Димковски, во функција на министри за земјоделство, едно исто земјоделско земјиште дале под концесија на две различни лица, обвини денеска дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. -Ова е Фиком 2, само во земјоделска варијанта, каде овој пат во главна улога се лица функционери

Трипуновски: Николовски и Димкоски исто земјиште дале под концесија на две различни лица

Трипуновски: Николовски и Димкоски исто земјиште дале под концесија на две различни лица

Според дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство вториот договор за земјиштето е склучен без претходниот да биде раскинат. Љупчо Николовски и Трајан Димковски, во функција на министри за земјоделство, едно исто земјоделско земјиште дале под концесија на две различни лица, обвини денеска дополнителниот заменик-министер