притисни ентер »

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска Давкова, обвини денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Велат, ‘логички у Бардовци треба да оди’ и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска Давкова, обвини денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Велат, ‘логички у Бардовци треба да оди’ и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

(Видео) Стоилковски: Шефот на изборниот штаб на Пендаровски ја омаловажува Сиљановска на социјалните мрежи

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска Давкова, обвини денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Велат, ‘логички у Бардовци треба да оди’ и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно

Стоилковски: Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Стоилковски: Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Стоилковски: Oмаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Пендаровски

Стоилковски: Oмаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Пендаровски

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

(ВИДЕО) Стоилковски: Омаловажувања по пол и возраст – дел од недоличните напади на Пендаровски кон Сиљановска Давкова

(ВИДЕО) Стоилковски: Омаловажувања по пол и возраст – дел од недоличните напади на Пендаровски кон Сиљановска Давкова

„Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Галетановски: Лично не сум ја навредил Силјановска!

Галетановски: Лично не сум ја навредил Силјановска!

ВМРО-ДПМНЕ бара од Стево Пендаровски, кандидатот на СДСМ за претседател, да го избрка од својот тим Ѓорѓи Галетановски, кој е директор на ЗОО, но и шеф на централниот штаб во Скопје, бидејќи наводно на фејсбук ја навредил Гордана Силјановска Давкова, кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ. Пред партиската коференција, вакво нешто од Пендаровски побараа

Стоилковски:Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Стоилковски:Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево Пендаровски, Ѓорѓи Галетановски наречен Чомбе кон Гордана Сиљановска Давкова. Ова е коментарот на Галетановски објавен кај него, објавен на неговиот Фејсбук профил. Ваквиот коментар на Галетановски предизвика

Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон Силјановска

Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон Силјановска

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон Силјановска

Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон Силјановска

Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон Силјановска Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска

Стоилковски: Пендаровски и неговиот тим ја навредуваат кандидатката Силјановска

Стоилковски: Пендаровски и неговиот тим ја навредуваат кандидатката Силјановска

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Наум Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски

Наум Стоилковски: Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Стоилковски: Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Стоилковски: Очекуваме доследност во ставовите на Пендаровски

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

ВМРО-ДПМНЕ: Од штабот на Пендаровски упатуваат навреди кон Силјановска

ВМРО-ДПМНЕ: Од штабот на Пендаровски упатуваат навреди кон Силјановска

„Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Стоилковски:Навреди, омаловажувања по пол и возраст се дел од недоличните напади на Пендаровски

Стоилковски:Навреди, омаловажувања по пол и возраст се дел од недоличните напади на Пендаровски

Навреди, омаловажувања по пол и возраст се само дел од недоличните напади на Стево Пендаровски и неговиот тим упатени директно кон кандидатката за претседател на Република Македонија, Гордана Сиљановска Давкова. Велат, логички у Бардовци треба да оди, и тоа е навреда упатена преку социјалната мрежа Фејсбук директно од шефот на изборниот штаб на Стево

Ѓорги Галетановски Чомбе: „Силјановска треба да оди во Бардовци“

Ѓорги Галетановски Чомбе: „Силјановска треба да оди во Бардовци“

Претседателскиот кандидат поддржан од ДУИ и СДСМ Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката Гордана Силјановска веднаш ќе го избрка од кампањата. - Бев шокиран од содржината на спотот против мене. Но да бидам дециден, во мојот штаб, луѓето кои се до мене ако ја омаловажиле мојата противкандидатка

Пендаровски: Секој од мојот тим кој ја навредил Силјановска ќе биде исклучен

Пендаровски: Секој од мојот тим кој ја навредил Силјановска ќе биде исклучен

Во телевизиската дебата на Сител Телевизија, кандидатот за Претседател Стево Пендаровски истакна дека секој кој ја навредил неговата против кандидатка Силјановска во оваа изборна кампања ќе биде исклучен од неговиот тим, како реплика на Силјановска дека таа била предмет на напад и омаловажување од блиски луѓе на Пендаровски и негови јавни поддржувачи

КОЈ ПОБЕДИ НА ДЕБАТАТА НА СИТЕЛ: Сиљановска Давкова со двојно поголема поддршка пред Пендаровски на социјалните мрежи

КОЈ ПОБЕДИ НА ДЕБАТАТА НА СИТЕЛ: Сиљановска Давкова со двојно поголема поддршка пред Пендаровски на социјалните мрежи

Граѓаните имаат двојно повеќе доверба и ја даваат поддршка на кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова. Според анкетите на социјалните мрежи, Пендаровски има двојно помала поддршка од противкандидатот, професорката Силјановска Давкова. Граѓаните беа запрашани кој најдобро се претставува во дебатата на „Сител“, а еве ги нивните одговори

КОЈ ПОБЕДИ НА ДЕБАТАТА НА СИТЕЛ: Сиљановска Давкова со двојно поголема поддршка пред Пендаровски на социјалните мрежи

КОЈ ПОБЕДИ НА ДЕБАТАТА НА СИТЕЛ: Сиљановска Давкова со двојно поголема поддршка пред Пендаровски на социјалните мрежи

Граѓаните имаат двојно повеќе доверба и ја даваат поддршка на кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова. Според анкетите на социјалните мрежи, Пендаровски има двојно помала поддршка од противкандидатот, професорката Силјановска Давкова. Граѓаните беа запрашани кој најдобро се претставува во дебатата на „Сител“, а еве ги нивните одговори