притисни ентер »

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбуливо „Траума шоу“. – Во ова лудо и поетско шоу триото „Ана Кап“ свири, пее, танцува и „распарчува“ и ништо не е оставено на случајноста. Слушаме наизменични трогателни и хумористични моменти, со прецизност на

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбудливо „Траума шоу“. Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбудливо „Траума шоу“. „Во ова лудо и поетско шоу триото

Концерт на „Ана Кап трио“ во Филхармонија

Концерт на „Ана Кап трио“ во Филхармонија

Неконевенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ в сабота, на 15 февруари, во 20 часот во Камерната сала на Филхармонија премиерно пред македонската публика ќе го претстави своето возбуливо „Траума шоу“. Во ова трио свират Пјер Миле – труба, Мануел Декок – виолина и Жан Мишел Трото – хармоника. Во ова лудо и поетско шоу, „Ана Кап“ свири,

Концерт на „Ана Кап трио“ во Филхармонија

Концерт на „Ана Кап трио“ во Филхармонија

Неконевенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ в сабота, на 15 февруари, во 20 часот во Камерната сала на Филхармонија премиерно пред македонската публика ќе го претстави своето возбуливо „Траума шоу“. Во ова трио свират Пјер Миле – труба, Мануел Декок – виолина и Жан Мишел Трото – хармоника. Во ова лудо и поетско шоу, „Ана Кап“ свири,

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбуливо „Траума шоу“. – Во ова лудо и поетско шоу триото „Ана Кап“ свири, пее, танцува и „распарчува“ и ништо не е оставено на случајноста. Слушаме наизменични трогателни и хумористични моменти, со прецизност на

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбуливо „Траума шоу“. Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбуливо „Траума шоу“

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

„Ана Кап трио“ од Франција гостува во Филхармонија

– Неконвенционалниот музички состав од Франција „Ана Кап трио“ вечер од 20 часот ќе настапи во камерната сала на Филхармонијата со своето возбуливо „Траума шоу“. – Во ова лудо и поетско шоу триото „Ана Кап“ свири, пее, танцува и „распарчува“ и ништо не е оставено на случајноста. Слушаме наизменични трогателни и хумористични моменти, со прецизност на