притисни ентер »

Нема сепаре и скапо шампанско: Анастасија Ражнатовиќ го прослави роденденот скромно во домашна атмосфера! (ВИДЕО)

Нема сепаре и скапо шампанско: Анастасија Ражнатовиќ го прослави роденденот скромно во домашна атмосфера! (ВИДЕО)

Младата пејачка и наследничка на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, го прослави 22.  роденден во кругот на најблиските во опуштено издание. На масата пред себе имаше две торти, а додека ги дуваше свеќите направи таков израз на лицето од кој и самата се насмеа. „Какво женствено дување свеќи“, кажа таа, но не откри која желба си ја замисли. Погледнете како

(Фото) Замисли желба! Анастасија го дочека роденденот на необичен начин: Пред неа две торти, а таа…

(Фото) Замисли желба! Анастасија го дочека роденденот на необичен начин: Пред неа две торти, а таа…

Пејачката Анастасија Ражњатовиќ го дочека својот 22. роденден во кругот на најблиските пријатели, во опуштено издание и без грам шминка, што многумина ги изненади. На масата пред неа беа две торти, а додека дуваше свеќички, направи таков израз на лицето што и самата себе се насмеа. „Какво женствено дување на свеќи“, напиша Ражњатовиќ, но не откриваше

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (видео)

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (видео)

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (видео) Младата пејачка и наследничка на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, го прослави 22-от роденден во кругот на најблиските во опуштено издание. На масата пред себе имаше две торти, а додека ги дуваше свеќите направи таков израз на лицето од кој и самата

Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ се изнаиграа на прославата по повод Бајрам (ВИДЕО)

Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ се изнаиграа на прославата по повод Бајрам (ВИДЕО)

Харис Џиновиќ ги покани пријателите и колегите и вчеравчер во својот дом го прослави Бајрам. На прославата присуствувале Цеца Ражнатовиќ и Жељко Јоксимовиќ со сопругата Јована Јоксимовиќ, како и многу други. Се разбира, ваква забава не оди без неколку добри песни, па по тој повод Жељко се фатил за микрофонот, кој заедно со Харис направиле одлична атмосфера

Погледнете како Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22от роденден!

Погледнете како Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22от роденден!

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22от роденден со нејзините најблиски, во екстремно опуштено издание и без грам шминка. На масата пред имаше две торти, а додека ги дуваше свеќичките, таа направи таков израз на лицето што се смееше на самата себе. „Какво женствено дување на свеќички“, рече таа, но не откри каква желба замислила.

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (видео)

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (видео)

фото:анастасија ражнатовиќ/инсатграм Младата пејачка и наследничка на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, го прослави 22-от роденден во кругот на најблиските во опуштено издание. На масата пред себе имаше две торти, а додека ги дуваше свеќите направи таков израз на лицето од кој и самата се насмеа. фото:анастасија ражнатовиќ/инсатграм „Какво женствено дување

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (ВИДЕО)

Анастасија Ражнатовиќ го прослави 22-от роденден во опуштено издание, а дуваше свеќи дури на две торти (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | мај 25, 2020 Младата пејачка и наследничка на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, го прослави 22-от роденден во кругот на најблиските во опуштено издание. На масата пред себе имаше две торти, а додека ги дуваше свеќите направи таков израз на лицето од кој и самата се насмеа. „Какво женствено дување свеќи“, кажа таа, но не откри која желба