притисни ентер »

Делови од Студеничани, Сопиште и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Студеничани, Сопиште и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Делови од Студеничани, Сопиште и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 12.02.2019 година (вторник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

В понеделник без струја делови од Кисела Вода и Студеничани

В понеделник без струја делови од Кисела Вода и Студеничани

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на 11.02.2019 година (понеделник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат: – во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“, улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода) – во време од 09,00 – 15,00 часот, дел од

Делови од Скопје утре ќе останат без струја

Делови од Скопје утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 11.02.2019 година (понеделник), заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат: -во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода) -во време од 09,00 – 15,00 часот, дел

Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја

Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја

Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 11.02.2019 година (понеделник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат: -во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и

Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја

Делови од Кисела Вода и Студеничани утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 11.02.2019 година (понеделник), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат: -во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода) -во време од 09,00 – 15,00 часот, дел