притисни ентер »

Нема потреба да ги перете по секое носење – Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Нема потреба да ги перете по секое носење – Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Поради недостаток на хируршки маски во аптеките, многумина беа креативни и започнаа да прават свои. Сепак, веднаш се појави прашањето како да се дезинфицираат и да бидат безбедни за носење, а да не се перат секој ден? Експертите дадоа едноставен одговор на ова прашање – нема потреба да ги миете после секое носење. Catholic

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Поради недостаток на хируршки маски во аптеките, многумина беа креативни и започнаа да прават свои. Сепак, веднаш се појави прашањето како да се дезинфицираат и да бидат безбедни за носење, а да не се перат секој ден? Експертите дадоа едноставен одговор на ова прашање – нема потреба да ги миете после секое носење. Сè што треба да направите е да ја

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето? Поради недостаток на хируршки маски во аптеките, многумина беа креативни и започнаа да прават свои. Сепак, веднаш се појави прашањето како да се дезинфицираат и да бидат безбедни за носење, а да не се перат секој ден? Експертите дадоа едноставен

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Нема потреба да ги перете по секое носење: Како најдобро да ги дезинфицирате маските од платно по носењето?

Поради недостаток на хируршки маски во аптеките, многумина беа креативни и започнаа да прават свои. Сепак, веднаш се појави прашањето како да се дезинфицираат и да бидат безбедни за носење, а да не се перат секој ден? Експертите дадоа едноставен одговор на ова прашање – нема потреба да ги миете после секое носење. Сè што треба да направите е да ја