притисни ентер »

Микробрановата ја намалува брзината на домашната wi-fi мрежа

Микробрановата ја намалува брзината на домашната wi-fi мрежа

Британската владина канцеларија за комуникации Ofcom одлучи да им помогне на интернет корисниците и компаниите кои даваат интернет услуги во намалување на задушувањето на интернетот, со цел зголемување на потребата поради домашната изолација на граѓаните. Рубрика: Информатика Соработник: Ива Зафировска Датум: Понеделник, 6 Април, 2020 - 15:45 Image: