притисни ентер »

Скопје сè уште во новогодишен филм

Скопје сè уште во новогодишен филм

Веќе еден и пол месец сме навлезени во 2020 година, но украсувањето на метрополата остава впечаток како да сме во пресрет на Новогодишната ноќ. Иако не светат, украсите на булеварите низ Скопје, укажуваат на задоцнета реакција на Градската власт за отстранување на новогодишното украсување. Се уште е заграден и просторот каде што беше поставена новогодишната