притисни ентер »

Познатиот турски актер ја раскина веридбата поради Карлеуша

Познатиот турски актер ја раскина веридбата поради Карлеуша

Контроверзната фолк пејачка Јелена Карлеуша (41) е позната по бројни скандали, но никој не очекуваше дека заради неа, познатиот турски актер Акин Акинозу (29) ќе има проблеми со својата свршеница Сандра, која го „фатила“  како постојано гледа фотографиите на Карлеуша и снимки од нејзините настапи. Таа од лутина му рекла дека повеќе не сака ни да го

Познатиот турски актер ја раскина веридбата поради Карлеуша

Познатиот турски актер ја раскина веридбата поради Карлеуша

Контроверзната фолк пејачка Јелена Карлеуша (41) е позната по бројни скандали, но никој не очекуваше дека заради неа, познатиот турски актер Акин Акинозу (29) ќе има проблеми со својата свршеница Сандра, која го „фатила“  како постојано гледа фотографиите на Карлеуша и снимки од нејзините настапи. Таа од лутина му рекла дека повеќе не сака ни да го

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша, па свршеницата му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша, па свршеницата му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша, па свршеницата му ја раскинала веридбата (ФОТО) Контроверзната фолк пејачка Јелена Карлеуша (41) е позната по бројни скандали, но никој не очекуваше дека заради неа, познатиот турски актер Акин Акинозу (29) ќе има проблеми со својата свршеница Сандра, која го „фатила“  како постојано гледа фотографиите на

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша: Свршеницата го фатила како „кисне“ на профилот на пејачката, па му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша: Свршеницата го фатила како „кисне“ на профилот на пејачката, па му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша: Свршеницата го фатила како „кисне“ на профилот на пејачката, па му ја раскинала веридбата (ФОТО) Контроверзната фолк пејачка Јелена Карлеуша (41) е позната по бројни скандали, но никој не очекуваше дека заради неа, познатиот турски актер Акин Акинозу (29) ќе има проблеми со својата свршеница Сандра, која

Турски актер „одлепил“ на Јелена Кареуша, вереницата веднаш го напуштила

Турски актер „одлепил“ на Јелена Кареуша, вереницата веднаш го напуштила

Нов скандал поврзан со Јелена Карлеуша, овој пат ки крива ни должна предизвика раскин на љубовната врска на турскиот актер Акин Акинозу и неговата вереница. Како што пишуваат медиумите актерот тотално „одлепил“ по пејачката па постојано го посетувал нејзиниот Инстаграм профил. Кога за тоа дознала неговата вереница Сандра веднаш си ги спакувала работите

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша: Свршеницата го фатила како „кисне“ на профилот на пејачката, па му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Познатиот турски актер „одлепи“ по Карлеуша: Свршеницата го фатила како „кисне“ на профилот на пејачката, па му ја раскинала веридбата (ФОТО)

Контроверзната фолк пејачка Јелена Карлеуша (41) е позната по бројни скандали, но никој не очекуваше дека заради неа, познатиот турски актер Акин Акинозу (29) ќе има проблеми со својата свршеница Сандра, која го „фатила“  како постојано гледа фотографиите на Карлеуша и снимки од нејзините настапи. Таа од лутина му рекла дека повеќе не сака ни да го