притисни ентер »

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци", објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

ОМД: Конгресменката Хејли Стивенс влезе во групата за Македонија и македонски Американци

ОМД: Конгресменката Хејли Стивенс влезе во групата за Македонија и македонски Американци

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета македонска дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс се придружи на конгресната група за Македонија и македонските Американци

Конгресменката Стивенс се придружи на конгресната група за Македонија и македонските Американци

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се придружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Македонија

Конгресменката Стивенс, претставничка од Мичиген, е член на Комисијата на Претставничкиот дом за образование и труд и на Комисијата за наука, вселена и технологија. Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се придружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци”, објави синоќа Обединета

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

САД- Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хејли Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се предружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци”, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката Стивенс стана пријател на Северна Македонија

Конгресменката од редовите на Демократската партија, Хелји Стивенс, се придружи на надпартиската „конгресна група за Македонија и заедницата на македонски Американци“, објави синоќа Обединета Македонска Дијаспора, организација на македонските иселеници во САД. Во македонската конгресна група членуваат 27 членови помеѓу кои се демократот Брендон Бојл