притисни ентер »

ФОТО: Сека Алексиќ и тоалетот го накити за Нова Година

ФОТО: Сека Алексиќ и тоалетот го накити за Нова Година

Познатата српска пејачка Сека Алексиќ (38) секоја година се труди нејзиниот дом за новогодишните и божиќни празници да изгледа колку што е можно поубаво, а откако го добија синот Јаков, тие декорирањето го кренаа на повисоко ниво. Иако минатата година буквално се во нивниот сјаело, овој пат Сека се надминала себеси, бидејќи, секој дел од куќата е накитен,

Кај познатата српска пејачка Сека Алексиќ и тоалетот е украсен за новогодишните празници – погледнете! (ФОТО)

Кај познатата српска пејачка Сека Алексиќ и тоалетот е украсен за новогодишните празници – погледнете! (ФОТО)

Кај познатата српска пејачка Сека Алексиќ и тоалетот е украсен за новогодишните празници – погледнете! (ФОТО) Познатата српска пејачка Сека Алексиќ (38) секоја година се труди нејзиниот дом за новогодишните и божиќни празници да изгледа колку што е можно поубаво, а откако го добија синот Јаков , тие декорирањето го кренаа на повисоко ниво. Иако минатата

Кај познатата српска пејачка Сека Алексиќ и тоалетот е украсен за новогодишните празници – погледнете! (ФОТО)

Кај познатата српска пејачка Сека Алексиќ и тоалетот е украсен за новогодишните празници – погледнете! (ФОТО)

Сека се надминала себе си овој пат... Познатата српска пејачка Сека Алексиќ (38) секоја година се труди нејзиниот дом за новогодишните и божиќни празници да изгледа колку што е можно поубаво, а откако го добија синот Јаков , тие декорирањето го кренаа на повисоко ниво. Иако минатата година буквално се во нивниот сјаело, овој пат Сека се надминала себе

Српската пејачка за Нова Година го украси и тоалетот (ФОТО)

Српската пејачка за Нова Година го украси и тоалетот (ФОТО)

Српската пејачка за Нова Година го украси и тоалетот (ФОТО) Српската пејачка Сека Алексиќ, покрај собите во домот, за Нова Година го украси и тоалетот. Таа на социјалните мрежи објави видео со сопругот Вељко и синот Јаков во тоалетот, но она што сите го забележаа се сијаличките на огледалото и малата светлечка елка. Се гледа дека Сека ужива во поодминатите

Овојпат ги надмина сите – Сека Алексиќ го украси и тоалетот во новогодишно и празнично руво

Овојпат ги надмина сите – Сека Алексиќ го украси и тоалетот во новогодишно и празнично руво

Пејачката Сека Алексиќ која е во блажена состојба и го очекува своето второ дете, сака да го декорира семејниот дом и со деновиве веќе на големо се зборува за украсите кои ги избрала за престојните празници. Сека, овојпат отишла чекор подалеку, па го декорирала и украсила дури и тоалетот. Иако не и била намерата да го покаже тој детал, Алексиќ ја откри

Кај Сека Алексиќ за новогодишните празници домот секогаш е како во бајка, но овој пат се надмина (фото)

Кај Сека Алексиќ за новогодишните празници домот секогаш е како во бајка, но овој пат се надмина (фото)

фотосека алексиќ/инстаграм Пејачката Сека Алексиќ (38) секоја година се труди нејзиниот и домот и сопругот Вељко Пиjикиќ да изгледаа што поубаво за новогодишните и божиќните празници, а бидејќи го добија и синот Јаков, нивната декорација се подигна на повисоко ниво. Иако сè светеше и минатата година, овој пат, Сека се надмина себеси, бидејќи, по барање