притисни ентер »

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може да ги потврди или негира податоците на медиумите. Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

Една третина од смртните случаи во Шпанија се жители на старечки домови

– Вкупно 1.307 жители на шпански старечки домови починале од коронавирусот, што е околу една третина од вкупниот број на смртни случаи во земјата, објавија денеска локалните медиуми. Само во мадридскиот регион се пријавени 855 смртни случаи. Шпанската Влада соопшти дека сè уште собира податоци од сите региони за смртност во старечките домови и не може

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Шпанија регистрираше уште 655 смртни случаи од коронавирус во изминатите 24 часа, соопшти денеска Министерството за здравство, со што вкупната бројка на смртни случаи во оваа земја достигна 4.089 лица. Вкупниот број заразени сега изнесува 56.118. Пратениците на шпанскиот парламент го одобрија продолжувањето на вонредната состојба по долгата дискусија

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Шпанија регистрираше уште 655 смртни случаи од коронавирус во изминатите 24 часа, соопшти денеска Министерството за здравство, со што вкупната бројка на смртни случаи во оваа земја достигна 4.089 лица. Вкупниот број заразени сега изнесува 56.118. Пратениците на шпанскиот парламент го одобрија продолжувањето на вонредната состојба по долгата дискусија

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Шпанија регистрираше уште 655 смртни случаи од коронавирус во изминатите 24 часа, соопшти денеска Министерството за здравство, со што вкупната бројка на смртни случаи во оваа земја достигна 4.089 лица. Вкупниот број заразени сега изнесува 56.118. Пратениците на шпанскиот парламент го одобрија продолжувањето на вонредната состојба по долгата дискусија

Се влошува состојбата со коронавирусот во Шпанија, за 24 часа починале 655 лица

Се влошува состојбата со коронавирусот во Шпанија, за 24 часа починале 655 лица

Се влошува состојбата со коронавирусот во Шпанија, за 24 часа починале 655 лица Се чини дека состојбата со коронавирусот во Шанија се влошува. Како што пренесуваат шпанските медиуми во последните 24 часа животот од коронавирусот го загубиле 655 лица, со што бројот на починати се искачи на 4089 лица. Според Министерството за здраство, со новиот коронавирус

Бројот на мртвите во Шпанија од корона вирусот надмина 4.000

Бројот на мртвите во Шпанија од корона вирусот надмина 4.000

Шпанија во четвртокот забележа пад на дневниот број на смртни случаи од корона вирусот, прв во една недела. Податоците објавени од Министерството за здравство укажуваат дека 655 лица починале во последните 24 часа, 83 помалку од претходниот ден. Вкупниот број на загинати изнесува 4.089, 19 проценти повеќе, што намали постојан пораст во последните денови

655 мртви и над 8.500 новозаразени Со коронавирус во Шпанија

655 мртви и над 8.500 новозаразени Со коронавирус во Шпанија

Шпанија објави дека во земјата во последните 24 часа починале 655 луѓе од КОВИД-19, што е 83 помалку во однос на вчера, кога беше остварен црн рекорд. Со тоа, вкупната бројка мртви во Шпанија порасна на 4.089. Во исто време, Министерството за здравство кажа дека има и повеќе од 8.000 новозаразени. Со новите 8.578 случаи, во земјата досега се регистрирани

Уште еден црн ден во Шпанија: За 24 часа починаа 655 луѓе

Уште еден црн ден во Шпанија: За 24 часа починаа 655 луѓе

Шпанија регистрирала уште 655 смртни случаи од коронавирусот во претходните 24 часа, соопштило денеска министерството за здравство, со што вкупниот број на починати во земјата надмина 4.000. Вкупниот број на заразени сега е 56.188, после растот од вчерашните 47.610. Во Шпанија од новиот вирус починати се 4.089 луѓе. Бројот на жртви во еден ден опадна

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Во Шпанија 655 лица починаа од коронавирус за 24 часа

Шпанија регистрираше уште 655 смртни случаи од коронавирус во изминатите 24 часа, соопшти денеска Министерството за здравство, со што вкупната бројка на смртни случаи во оваа земја достигна 4.089 лица. Вкупниот број заразени сега изнесува 56.118. Пратениците на шпанскиот парламент го одобрија продолжувањето на вонредната состојба по долгата дискусија