притисни ентер »

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија". „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија". „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската влада, стои во соопштението на Единствена Македонија. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите што подразбира, на прво место националниот

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската влада. Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите што подразбира, на прво место националниот

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија“. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските

„Македонија Блокира“ се спојува со ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија Блокира“ се спојува со ВМРО-ДПМНЕ

Движењето „Македонија Блокира“ денеска заедно ќе протестира со ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, соопштуваат од таму. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите што подразбира, на прво место националниот и државниот интерес, на второ место партискиот

„Македонија-Блокира“ ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија“. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

“Македонија-Блокира„ го подржува и ќе учествува на денешниот протест од ВМРО-ДПМНЕ

“Македонија-Блокира„ го подржува и ќе учествува на денешниот протест од ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира подржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија“. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз ќе обезбедува масовност на саботниот протест

„Македонија блокира“ со бесплатен превоз од 10 градови ќе се обиде да обезбеди масовност на протестите што ќе се одржат в сабота пред Собранието. Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Кавадарци, Штип, Кочани, Карбинци и Крушево се градовите од каде што ќе поаѓаат автобусите. Организаторите на социјалните мрежи објавија и контакт-телефони каде ѓто

Maкедонија блокира на 1 декември ќе организира сенароден митинг против уставните промени

Maкедонија блокира на 1 декември ќе организира сенароден митинг против уставните промени

Членови на коалицијата Македонија блокира денеска најавија дека на 1 декември, истиот ден кога во Собранието ќе почне расправата за уставните измени, ќе организираат голем сенароден македонски митинг против промената на Уставот. Тие најавуваат дека пред Собранието че останат сѐ до конечно распуштање на Собранието и распишување избори. На 4 ноември

„Македонија блокира“ на 1 декември ќе протестира пред Собранието

„Македонија блокира“ на 1 декември ќе протестира пред Собранието

Невладините организации од „Македонија блокира“, кои се против промена на Уставот и бараат распуштање на Собранието и распишување избори, на 1 декември (сабота) од 12 часот ќе организираат протест пред Собранието на Република Македонија, во исто време за кога е закажана собраниската седница за нацрт-амандманите на Уставот. -Во ист ден, во исто време,

„Македонија блокира“ направи застој на македонско-грчката граница

„Македонија блокира“ направи застој на македонско-грчката граница

Фото: Макфакс Движењето „Македонија блокира“ вечерва на кусо го попречи сообраќајот на македонско-грчката граница. Преминот го попречија со автомобил и со присуство на говорниците и членовите, под придружба на полицијата, објави Макфакс . „ Не ја слушајте марионетската власт. Ова е само загревање. Одиме пред Собрание каде ќе останеме до конечна битка”,

,,Македонија блокира” ја блокираше границата со Грција

,,Македонија блокира” ја блокираше границата со Грција

,,Ние сме Македонци свои на своето, нема да дозволиме некој што не е Македонец да менува име. Нека си го менува своето. Нема да дозволиме. Ние сме Македонци и тоа ќе останеме. Нема да дозволиме макар да ги дадеме своите животи, порачаа од ,,Македонија блокира”, кои предводени од Јанко Бачев од Единствена Македонија вечерва протестираат на граничниот

,,Македонија блокира” ја блокираше границата со Грција

,,Македонија блокира” ја блокираше границата со Грција

,,Ние сме Македонци свои на своето, нема да дозволиме некој што не е Македонец да менува име. Нека си го менува своето. Нема да дозволиме. Ние сме Македонци и тоа ќе останеме. Нема да дозволиме макар да ги дадеме своите животи, порачаа од ,,Македонија блокира”, кои предводени од Јанко Бачев од Единствена Македонија вечерва протестираат на граничниот