притисни ентер »

Машката брада природно ги привлекува жените, но има и причини за одбивност

Машката брада природно ги привлекува жените, но има и причини за одбивност

Машката брада природно ги привлекува жените, но има и причини за одбивност Со брада или без? Какви жени навистина сакаат мажите? Неколку истражувања на оваа тема дадоа ист одговор, исто како и една најнова студија која откри и еден необичен детаљ. Кога станува збор за привлечноста, сѐ зависи од личните афинитети, но и статистиката има нешто да каже

Машката брада природно ги привлекува жените, но има и причини за одбивност

Машката брада природно ги привлекува жените, но има и причини за одбивност

Со брада или без? Какви жени навистина сакаат мажите? Неколку истражувања на оваа тема дадоа ист одговор, исто како и една најнова студија која откри и еден необичен детаљ. Кога станува збор за привлечноста, сѐ зависи од личните афинитети, но и статистиката има нешто да каже по ова прашање. Новата студија се занимаваше со прашањето дали на жените им

Што жените најпрво ги привлекува кај мажите?

Што жените најпрво ги привлекува кај мажите?

Што жените најпрво ги привлекува кај мажите? Истражувањето спроведено на еден британски универзитет откри како машката привлечност повлекува еден сосема неочекуван сегмент. Женското тело реагира на надворешни дразби. Иако сетилото за вид има силно влијание на машко-женската привлечност, еден навидум неважен детаљ најбрзо допира до женскиот мозок и