притисни ентер »

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Нови от Q950 TS QLED 8K телевизор претставен заедно со новите уреди од QLED 8K, QLED 4K, L ifestyle и MicroLED сегмент ите Валета, Малта – Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави нови те модел и на телевизор и и аудио уреди за европскиот пазар , меѓу кои се в одечкиот flagship телевизор Q950 TS QLED 8K, проширена та понуда н а QLED 8K

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор на европскиот пазар

Компанијата Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор за Европа

Samsung го претстави новиот 2020 QLED 8K flagship телевизор за Европа

Samsung Electronics Co. денес ги претстави новите модели на телевизори и аудио уреди за европскиот пазар, меѓу кои се водечкиот flagship телевизор Q950TS QLED 8K, проширената понуда на QLED 8K и 4K уредите, MicroLED, Lifestyle телевизорите и звучните уреди на Samsung Forum-от, одржан во Медитеранскиот Конференциски Центар во Валета, Малта. Samsung