притисни ентер »

Ана Бекута ослабе, на 60 години вежба два пати дневно

Ана Бекута ослабе, на 60 години вежба два пати дневно

Фолк-пејачката Ана Бекута која следниот месец ќе наполни 60 години, реши да ги смени животните навики. Таа ослабе 15 килограми последнава година, а за српски „Курир“ ја откри тајната на добриот изглед. „Правам кардио тренинзи два пати во денот заедно со својот сопруг, кога имам време. Еден навечер и еден наутро. Допрва планирам сериозно да ослабам

Ана Бекута откри колку се променил нејзиниот живот откако е во врска со Мрка

Ана Бекута откри колку се променил нејзиниот живот откако е во врска со Мрка

фото: марина лопичиќ Ана Бекута ужива во врска со некогашниот политичар Милутин Мркоњиќ Мрка. Во интервју за „Глоси“ таа проговори за врската со Мрка, кога престанала да пуши, дали готви и многу други детали од нејзиниот приватен живот. Ана истакна дека го чува својот добар вокал благодарение на тоа што престанала да пуши цигари пред седум години.

Ана Бекута ослабе, на 60 години вежба двапати дневно

Ана Бекута ослабе, на 60 години вежба двапати дневно

Фолк-пејачката Ана Бекута, која следниот месец ќе наполни 60 години, реши да ги смени животните навики. Таа ослабе 15 килограми последнава година, а за српски „Курир“ ја откри тајната на добриот изглед. „Правам кардио-тренинзи двапати во денот заедно со својот сопруг, кога имам време. Еден навечер и еден наутро. Допрва планирам сериозно да ослабам

(ФОТО) Вежба два пати во денот на 60 години: Ана Бекута ослабе 15 килограми

(ФОТО) Вежба два пати во денот на 60 години: Ана Бекута ослабе 15 килограми

Фолк-пејачката Ана Бекута која следниот месец ќе наполни 60 години, донесе одлука драстично да ги смени животните навики. Таа ослабе околу 15 килограми последнава година, а за српски „Курир“ ја откри тајната на добриот изглед. „Правам кардио тренинзи два пати во денот заедно со својот сопруг, кога имам време. Еден навечер и еден наутро. Допрва планирам

Ана Бекута ја откри тајната – Со помош на ова успеала да ослабе и да се преполови

Ана Бекута ја откри тајната – Со помош на ова успеала да ослабе и да се преполови

Aна Бекута донесе некои драстични животни одлуки оваа година. Една од нив е и да го следи својот партнер Мрка и заеднички да ги доведат линиите до совршенство. Допрва планирам сериозно да ослабнам. Ова е концепт со кој се вежба кардио, и наутро и навечер. Кога имам време одам на вечерниот, иако утринскиот е подобар и мастите повеќе се топат затоа што