притисни ентер »

Погледнете кои се најдобрите десет градoви во светот за 2021 година

Погледнете кои се најдобрите десет градoви во светот за 2021 година

„Тајм Аут“ (анг. „TimeOut“) ги објави најдобрите десет градови во светот за 2021 година. На врвот е прекрасниот Сан Франциско. Четвртиот најголем град во Калифорнија и четиринаесеттиот најголем во САД со 739.426 жители, според информации од 2005 година. Се наоѓа на врвот на полуостровот Санфранцискиот Полуостров и е центар на збиднување во заливот

Составена е листа со 10 најдобри градови за 2021 година

Составена е листа со 10 најдобри градови за 2021 година

Составена е листа со најдобри градови за 2021 година. Листата ја објави „Тајм Аут“, при што на врвот е  Сан Франциско. Меѓу рангираните е секако и Њујорк, градот кој никогаш не спие. На листата се најдоа градови од различни краеви на светот. Десет најдобри градови за 2021 година според „Тајм Аут“: 1. Сан Франциско 2. Амстердам 3. Манчестер 4. Копенхаген

Овие 10 градови се најдобри во светот – дел од нив сигурно сакате да посетите

Овие 10 градови се најдобри во светот – дел од нив сигурно сакате да посетите

„Тајм Аут“ (анг. „TimeOut“) ги објави најдобрите десет градови во светот за 2021 година. На врвот е прекрасниот Сан Франциско. Четвртиот најголем град во Калифорнија и четиринаесеттиот најголем во САД со 739.426 жители, според информации од 2005 година. Меѓу рангираните е секако и Њујорк, градот кој никогаш не спие. Десет најдобри градови за 2021 година

Овие 10 градови се најдобри во светот – дел од нив сигурно сакате да посетите

Овие 10 градови се најдобри во светот – дел од нив сигурно сакате да посетите

Овие 10 градови се најдобри во светот – дел од нив сигурно сакате да посетите „Тајм Аут“ (анг. „TimeOut“) ги објави најдобрите десет градови во светот за 2021 година. На врвот е прекрасниот Сан Франциско. Четвртиот најголем град во Калифорнија и четиринаесеттиот најголем во САД со 739.426 жители, според информации од 2005 година. Меѓу рангираните е

Кои се најдобрите десет градoви во светот за 2021 година?

Кои се најдобрите десет градoви во светот за 2021 година?

„Тајм Аут“ (анг. „ TimeOut“) ги објави најдобрите десет градови во светот за 2021 година. На врвот е прекрасниот Сан Франциско. Ч етвртиот најголем град во Калифорнија и четиринаесеттиот најголем во САД со 739.426 жители, според информации од 2005 година . Се наоѓа на врвот на полуостровот Санфранцискиот Полуостров и е центар на збиднување во заливот